We As Web continuă extinderea europeană și recrutează de la AROBS

We As Web continuă extinderea europeană și recrutează de la AROBS

Ionuț Gherle, Partener și Chief Growth Officer, WE AS WEB

Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iul 2023

We As Web, companie de dezvoltare software în regim outsourcing, îl recrutează pe Ionuț Gherle, fost la AROBS, ca Partener și Chief Growth Officer.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

El va coordona activitatea de consolidare și promovare a serviciilor furnizate pe piața națională, ca și componenta de extindere pe piețele internaționale.

Om de afaceri maghiar și-a deschis un aeroport în Ținutul Secuiesc CITEȘTE ȘI Om de afaceri maghiar și-a deschis un aeroport în Ținutul Secuiesc

Recent, compania, a deschis noi birouri, în Marea Britanie și în Germania, iar planurile de expansiune continuă. Următoarele țări vizate sunt Austria și Olanda. În țară, compania este prezentă în Cluj-Napoca, București, Craiova, Brașov, Iași și Timișoara. 

Gherle a făcut parte 12 ani din echipa AROBS Transilvania Software, pe diferite roluri de management, iar în ultimii patru ani a ocupat poziția de Director General al UCMS by AROBS.

We As Web furnizează servicii către companii din România, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie și SUA.

We as Web a încheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro și un profit net de 2 milioane euro. La finele lunii martie, echipa includea aproximativ 400 de angajați IT.

We As Web a fost fondată în urmă cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de tip team staff augmentation cât și outsourcing în dezvoltarea de software. 

viewscnt
Afla mai multe despre
software
we as web