WhatsApp are o nouă versiune, dedicată companiilor, o potențială sursă de venit pentru Facebook

WhatsApp are o nouă versiune, dedicată companiilor, o potențială sursă de venit pentru Facebook
scris 19 ian 2018

WhatsApp lansează o nouă versiune, specială pentru firme, prin care oamenii de afaceri vor putea să acceseze statistici și să comunice mai ușor cu clienții.

"Astăzi lansăm WhatsApp Business - o aplicație gratuită care poate fi descărcată pe Android pentru companiile mici. Noua noastră aplicație va oferi companiilor posibilitatea de lua legătura cu diverși clienți mult mai ușor și va oferi celor 1,3 miliarde de utilizatori posibilitatea de a identifica ușor companiile care îi interesează", se arată pe blogul WhatsApp.

Deși sunt deocamdată gratuite, noile conturi reprezintă un prim pas prin care Facebook ar putea începe să obțină venituri din aplicația de mesagerie. 

"Am remarcat nevoia firmelor de a avea la dispoziție instrumente mai eficiente", a declarat Matt Idema, director operațiuni la WhatsApp, pentru Reuters.

Kaspersky Lab a descoperit Skygofre, un program complex de urmărire pentru Android, activ din anul 2014 CITEȘTE ȘI Kaspersky Lab a descoperit Skygofre, un program complex de urmărire pentru Android, activ din anul 2014

Facebook a anunțat, încă de anul trecut, că testează o primă modalitate de a obține bani cu ajutorul WhatsApp, prin conectarea business-urilor cu utilizatorii aplicației. Cei de la Facebook intenționează să implementeze și o funcție de căutare prin care utilizatorul să găsească contul de WhatsApp al unei anumite firme.

În 2014, Facebook a cumpărat WhatsApp pentru 19 miliarde de dolari și încearcă, de atunci, să transforme aplicația într-o sursă de venit.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
facebook
firme
aplicatii
afaceri