RCS&RDS capitalizează cu peste 12 milioane de lei filiala Integrasoft

RCS&RDS capitalizează cu peste 12 milioane de lei filiala Integrasoft
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 18 ian 2018

Operatorul telecom RCS&RDS a decis majorarea capitalului social al Integrasoft SRL București la 12,1 milioane de lei, de la 200 lei, prin aport în numerar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Înființată în 2002, societatea desfășoară activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea, potrivit www.termene.ro.

Integrasoft a înregistrat afaceri de 384.431 lei în 2016, după ce în intervalul 2013-2015 acest indicator a fost zero.

În perioada 2008 – 2016, societatea a înregistrat în fiecare an pierdere.

Instanță: RCS&RDS a inserat clauze abuzive în contractele de abonament. Protecția Consumatorilor a amendat operatorul telecom în iunie 2015 CITEȘTE ȘI Instanță: RCS&RDS a inserat clauze abuzive în contractele de abonament. Protecția Consumatorilor a amendat operatorul telecom în iunie 2015

În august 2017, Direcția Națională Anticorupție (DNA) a dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Ioan Bendei (vicepreședinte al Consiliului de Administrație al RCS & RDS și administrator Integrasoft) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită și complicitate la spălare de bani, respectiv trimiterea în judecată, în stare de libertate, a RCS&RDS sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită și spălare de bani, a Integrasoft SRL (una dintre filialele RCS&RDS din România) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la spălare de bani, a lui Mihai Dinei (membru în Consiliul de administrație al RCS&RDS) sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la dare de mită și complicitate la spălare de bani, respectiv a lui Serghei Bulgac (director general al RCS&RDS și director general și președinte al Consiliului de Administrație al RCS&RDS) sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare de bani.

Dosarul a fost transmis de DNA spre judecare Tribunalului București cu propunerea de a se menține măsurile preventive și asigurătorii instituite de DNA, printre care se numără și măsura asigurătorie a sechestrului asupra a două bunuri imobile ce aparțin RCS&RDS până la concurența sumei de 13.714.414 lei (aproximativ 3 milioane de euro), instituită de DNA pe 25 iulie 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
rcs&rds
integrasoft
capital social
majorare
dna