WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite tipuri de smartphone

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite tipuri de smartphone
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 dec 2017

WhatsApp anunță că, începând de la 1 ianuarie 2018, nu va mai funcționa pe BlackBerry OS și BlackBerry 10 și nici pe Windows Phone 8.0 și versiunile anterioare, relatează Le Figaro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

De la 30 iunie, aplocația nu mai funcționează nici pe Nokia Symbian S60, scrie News.ro.

”Atunci când am lansat WhatsApp, în 2009, oamenii își foloseau aparatele mobile în mod foarte diferit față de astăzi. Aproape 70% dintre smartphone-urile cumpărate la acea vreme aveau sisteme de exploatare BlackBerry și Nokia”, explică compania.

RAPORT Infractorii cibernetici folosesc software piratat pentru a infecta computerele cu “mine” de cripto-monede CITEȘTE ȘI RAPORT Infractorii cibernetici folosesc software piratat pentru a infecta computerele cu “mine” de cripto-monede

”Sistemele de exploatare mobile oferite de Google, Apple și Microsoft (care reprezintă 99,5% din vânzări în prezent) reprezentau mai puțin de 25% din vânzarea de aparate mobile la acea vreme (...). Noi dorim să ne concentrăm eforturile asupra platformelor mobile celor mai utilizate”, anunță compania într-o notă pe blog.

”A fost o decizie greu de luat, însă este (o decizie) bună (...). Dacă folosiți unul dintre aparatele vizate, vă recomandăm să treceți la noul Andoid, iPhone sau Windows Phone (...)", se arată în postare.

Următoarea oprire a anumitor smartphone va privi Nokia S40, după 31 decembrie 2018, iar cele Android cu versiunile 2.3.7 și anterioare după 1 fenruarie 2020.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
smartphnme