WhatsApp va avea subgrupuri de discuții

WhatsApp va avea subgrupuri de discuții
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 nov 2021

Serviciul de comunicare deținut de Meta încearcă să extindă funcționalitate grupurilor de discuții și a instrumentelor pe care administratorii acestora le au dispoziție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform informațiilor descoperite în codul aplicației, WhatsApp va avea, pe viitor, așa-numite comunități de utilizatori, acestea urmând a fi create de administratorii grupurilor.

Comunitățile vor fi un fel de grupuri în interiorul grupurilor. Administratorii vor fi cei care vor invita și adăuga anumiți membrii ai unui grup într-o comunitate.

Meta vrea să-și facă propria rețea de magazine fizice CITEȘTE ȘI Meta vrea să-și facă propria rețea de magazine fizice

Din puținele informații existente, comunitățile WhatsApp par să semene cu canalele de discuții pe care Discord le oferă în cadrul grupurilor.

Un grup de mari dimensiuni ar putea folosi aceste subgrupuri pentru a organiza discuțiile în funcție de topic. De exemplu, un grup pentru iubitorii de animale ar putea avea subgrupuri pentru câini, pisici, pești etc.

Se pare că WhatsApp va folosi un design puțin diferit pentru comunități, ca acestea să poată fi diferențiate de grupurile propriu-zise. De asemenea, datele de până acum par să arate că și convorbirile din cadrul comunităților vor fi criptate.

WhatsApp lucrează în prezent la mai multe funcții noi, serviciul deținut de Meta încercând să se apropie, la capitolul funcționalitate de concurență. Chiar dacă este, de departe, cea mai folosită aplicație de comunicare, din punct de vedere funcțional WhatsApp este mult în urma unor aplicații precum Telegram ori Discord.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
grupuri
comunitati