WhatsApp va înceta să funcționeze pe peste 40 de modele de smartphone-uri. Ce trebuie să facă utilizatorii până în noiembrie

WhatsApp va înceta să funcționeze pe peste 40 de modele de smartphone-uri. Ce trebuie să facă utilizatorii până în noiembrie
scris 14 sep 2022

WhatsApp va înceta în curând să funcționeze pe milioane de smartphone-uri mai vechi.

Termenul limită din noiembrie se apropie cu pași repezi - și va bloca pentru totdeauna aplicația de mesagerie pe unele telefoane iPhone și Android, arată Știrile Pro TV.

Schimbarea bateriei la iPhone 14 va costa mai mult CITEȘTE ȘI Schimbarea bateriei la iPhone 14 va costa mai mult

Utilizatorii afectați vor trebui fie să-și actualizeze software-ul, fie să cumpere un telefon nou, dacă este prea vechi pentru a fi actualizat.

Peste 40 de modele de smartphone-uri vor fi afectate, potrivit The Sun.

Termenul limită pentru actualizare este 1 noiembrie, moment după care WhatsApp va înceta să mai funcționeze pe acele modele.

În ceea ce privește dispozitivele Android, asta înseamnă că o serie de telefoane populare vor pierde accesul, inclusiv Samsung Galaxy S3 și Huawei Ascend Mate.

Iar în cazul Apple, se va pierde accesul pe un iPhone 4 sau mai vechi sau, dacă nu v-ați actualizat niciodată iPhone 6S, iPhone 6S Plus sau iPhone SE (2016), veți pierde accesul până când le actualizați, pentru că s-au lansat pe iOS 9.

Toate cele trei modele se pot actualiza la iOS 15 – cea mai recentă versiune – pentru a păstra accesul la WhatsApp.

viewscnt
Afla mai multe despre
whatsapp
smartphone