Windows 11 primește primul update important

Windows 11 primește primul update important
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 16 feb 2022

Microsoft rezolvă o parte dintre restanțele cu care și-a lansat cel mai nou sistem de operare, lansând un update care aduce mai multe noutăți ce trebuiau să fie gata când Windows 11 a fost lansat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Primul mare update pentru deja controversatul Windows 11 a fost lansat și poate fi deja instalat prin sistemul de actualizare din cadrul sistemului de operare.

Rolul principal al acestuia este acela de a aduce o parte dintre noutățile care, în mod normal, trebuiau să fie gata în momentul în care Windows 11 a fost lansat.

News Feed-ul Facebook devine Feed CITEȘTE ȘI News Feed-ul Facebook devine Feed

În primul rând, cu acest update vine suportul pentru aplicații de Android, chiar dacă și acesta într-un stadiu de Preview, ceea ce înseamnă că mai este de lucru la el și încă nu este produsul final pe care-l așteptau utilizatorii.

În acest stadiu, din Microsoft Store pot fi descărcate peste 1.000 de aplicații de Android.

Același update vine cu unele îmbunătățiri pentru Taskbar și aduce înapoi funcții care, în mod bizar, lipseau din Windows 11, deși erau prezente în Windows 10. Printre acestea se numără și widgetul de vreme și știri.

Aplicațiile Notepad și Media Player primesc, cu această ocazie, un binevenit și mult întârziat design nou, alături de o serie de îmbunătățiri pe partea de funcționalitate. În Notepad, de exemplu, funcția Undo include acum mai mulți pași, permițând refacerea mai multor operațiuni anterioare.

Deși a anunțat că va lansa update-uri funcționale într-un ritm anual, Microsoft va publica anul acesta mai multe update-uri pentru Windows 11, tocmai pentru a implementa funcțiile care nu au fost gata când a lansat acest sistem de operare.

viewscnt
Afla mai multe despre
windows 11
microsoft
aplicații
android