Xiaomi va investi zece miliarde de dolari în următorii zece ani în domeniul vehiculelor electrice smart

Xiaomi va investi zece miliarde de dolari în următorii zece ani în domeniul vehiculelor electrice smart
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 mar 2021

Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi Corp a intrat oficial în industria auto, după ce a depus o cerere pentru o nouă afacere în domeniul vehiculelor electrice smart (EV), transmit Xinhua și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Inițial, firma va investi zece miliarde de yuani (1,52 miliarde de dolari) într-o subsidiară deținută integral, scopul fiind o investiție totală de zece miliarde de dolari în următorii zece ani, scrie Agerpres.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Șeful subsidiarei dedicate vehiculelor electrice smart va fi actualul director general al Xiaomi, Lei Jun, a anunțat compania chineză.

Luni, Xiaomi a inaugurat noua sa fabrică din Istanbul, Turcia, unde va angaja aproximativ 2.000 de persoane. Capacitatea anuală de producție a fabricii va fi de cinci milioane de smartphone-uri.

Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G CITEȘTE ȘI Gartner Magic Quadrant 2021: Ericsson, lider în infrastructura de rețea 5G

În trimestrul trei din 2020, Xiaomi a devenit cel mai bine vândut brand de smartphone-uri din Turcia, a anunțat platforma online Teknosafari.

Un alt producător chinez de de telefoane mobile inteligente - OPPO - a început de asemenea testarea producției la fabrica sa din Turcia luna aceasta.

viewscnt
Afla mai multe despre
xiaomi
vehicule electrice smart