Yahoo! revine pe nișa aplicațiilor de chat cu Together

Yahoo! revine pe nișa aplicațiilor de chat cu Together
scris 5 oct 2018

Yahoo! anunță Together, o aplicație de chat cu care încearcă să se întoarcă pe piața pe care a părăsit-o după renunțarea la Messenger.

Yahoo încearcă să se diferențieze cu Together de numeroasele aplicații de chat disponibile printr-o abordare care aduce focusul către topicurile de discuții.

Precum Slack, sau programele pentru IRC din vremurile romantice ale Internetului, Together crează grupuri de discuții în jurul subiectelor de discuție, nu doar a persoanelor.

Noua aplicație folosește simbolul “#” pentru a desemna subiectele pe baza cărora sunt create grupurile de discuții.

Autoritatea care reglementează activitatea Facebook în UE a deschis o investigație referitoare la atacul hackerilor de săptămâna trecută CITEȘTE ȘI Autoritatea care reglementează activitatea Facebook în UE a deschis o investigație referitoare la atacul hackerilor de săptămâna trecută

Practic, alături de grupurile de discuții care se pot desfășura pe o perioadă nedeterminată, traversând diverse subiecte, Together facilitează participarea la discuții axate strict pe un anumit subiect.

Dincolo de această facilitate prin care încearcă să diferențieze, Together își propune să ofere cele mai populare facilități de pe nișa aplicațiilor de chat, inclusiv suportul pentru atașamente, GIF-uri sau emoji-uri.

Numit intern înaintate de lansarea oficială Squirrel, Together a fost construit, conform oficialilor Yahoo, pe o platformă cu totul nouă de messaging.

Noua aplicație de chat a celor de la Yahoo! este deja disponibilă pentru Android și iOS.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
yahoo
together
chat