YouTube renunță la aplicația YouTube Go

YouTube renunță la aplicația YouTube Go
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 6 mai 2022

Alternativa simplă și economică la aplicația principală de YouTube va dispărea în curând, platforma video considerând că nu mai este nevoie de ea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

YouTube a anunțat că renunță la aplicația YouTube Go, dezvoltată pentru a-i atrage în cadrul platformei și pe cei care au la dispoziție o conexiune slabă sau limitată ori un telefon cu dotări modeste.

YouTube Go va mai fi disponibilă doar până în august, după care nu va mai putea fi găsită în magazinele de aplicații. Va rămâne, însă, în continuare pe telefoanele celor care o au instalată.

Apple, Google și Microsoft vor trece la un sistem de logare fără parolă CITEȘTE ȘI Apple, Google și Microsoft vor trece la un sistem de logare fără parolă

YouTube a introdus o serie de optimizări în cadrul aplicației YouTube Go, pentru ca aceasta să necesite mai puține resurse și să livreze video cu o compresie de care să beneficieze cei pentru care datele mobile reprezintă o problemă.

Acum, cei de la YouTube spun că YouTube Go, lansată în 2016, a devenit inutilă, deoarece multe dintre optimizarea speciale de care beneficia aceasta au fost introduse și în aplicația principală.

Deja, YouTube a început să îii încurajeze pe cei care folosesc YouTube Go să renunțe la aceasta și să treacă la aplicația principală.

Există și o diferență semnificativă de funcționalitate între cele două. Din YouTube Go lipsesc anumite facilități, precum comentariile, funcția de postare sau tema întunecată.

Aplicația YouTube Go este disponibilă în peste 130 de țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
aplicație
youtube go