YouTube renunță la funcția de mesagerie

YouTube renunță la funcția de mesagerie
scris 22 aug 2019

YouTube va renunța, în septembrie, la funcția care permite utilizatorilor să schimbe mesaje și să își împărtășească videoclipuri.

YouTube Messages, care a fost introdusă în ianuarie 2017, va fi dezactivată pe 18 septembrie, scrie Variety.

„Ne reevaluăm constant prioritățile și am decis să stopăm funcția de mesagerie a YouTube, pentru că ne concentrăm pe îmbunătățirea discuțiilor publice”, a declarat un angajat al companiei, scrie News.ro.

Huawei va cheltui mai mult cu producția de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrărilor; posturile ineficiente vor fi eliminate CITEȘTE ȘI Huawei va cheltui mai mult cu producția de echipamente, pentru a asigura continuitatea livrărilor; posturile ineficiente vor fi eliminate

YouTube Messages permite utilizatorilor să schimbe păreri, să împărtășească videoclipuri și chiar să creeze un grup de discuție de până la 30 de persoane.

Funcția a fost inițial lansată pentru aplicația mobilă.

Utilizatorii care au folosit-o își pot descărca arhivele de mesaje prin serviciul Takeout al YouTube.

YouTube Messages s-a vrut a fi un răspuns la funcțiile similare ale Snapchat și Instagram. Anul trecut, platforma a introdus serviciul Stories.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
youtube
mesagerie