Zuckerberg anunță - Threads a intrat în Europa

Zuckerberg anunță - Threads a intrat în Europa
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2023

Aplicația Threads a Meta, proprietara Facebook, a fost lansată, astăzi, în Uniunea Europeană, a anunțat Mark Zuckerberg, directorul general al Meta, citat de agenția AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

„Astăzi deschidem Threads în mai multe țări din Europa. Bine ați venit tuturor”, a afirmat Zuckerberg.

Digi a intrat în negocieri avansate cu Macquarie pentru a vinde rețea de fibră optică din Spania, la o evaluare de 1 miliard de euro CITEȘTE ȘI Digi a intrat în negocieri avansate cu Macquarie pentru a vinde rețea de fibră optică din Spania, la o evaluare de 1 miliard de euro

La lansarea sa din iulie, Threads a devenit disponibil pe majoritatea piețelor din întreaga lume, dar Meta a amânat lansarea în Uniunea Europeană din cauza reglementărilor acesteia pentru serviciile online, arată G4Media.

Extinderea pe piață a Threads vine după ce numeroși agenți de publicitate, printre care Apple, Disney și IBM, și-au întrerupt cheltuielile publicitare pe X după ce Musk a făcut comentarii controversate de pe contul său, inclusiv unul în care a spus că o postare antisemită era „adevărul real”.

Concurentul pentru X/Twitter dezvoltat de Meta, Threads, inaugurat în luna iulie, de când este oficial în Statele Unite, Marea Britanie și alte regiuni ale lumii, a fost blocat în Europa din cauza diferențelor dintre modul de gestionare al datelor folosit de compania americană și noua legislație în materie europeană.

Vicepreședintele Google vine în România. 2 miliarde de euro posibilă investiție într-un centru de date CITEȘTE ȘI Vicepreședintele Google vine în România. 2 miliarde de euro posibilă investiție într-un centru de date

Extinderea europeană vine după mai multe lunii în care inginerii companiei au lucrat intens la extinderea funcționalității Threads, care a fost lansată cu un set minim de funcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
threads
europa