M247 lansează noua platformă cloud pentru a susține planurile ambițioase de creștere a afacerilor clienților

M247 lansează noua platformă cloud pentru a susține planurile ambițioase de creștere a afacerilor clienților
scris 20 iul 2020

M247, lider global în furnizarea de conectivitate securizată, servicii de cloud și hosting, cu o experiență de 20 de ani în domeniul centrelor de date și 2 centre de date deținute în totalitate în București, a lansat noua sa platformă 247Cloud™, concepută să accelereze dezvoltarea afacerilor. 

247Cloud™ a fost creată pentru a sprijini inițiativele de transformare digitală ale clienților săi, acumularea și stocarea rapidă a datelor și nevoile de tip computing.

Oferind o selecție de servicii de cloud public, privat și hibrid, platforma este susținută de parteneriatele M247 cu furnizorii celor mai bune tehnologii software din domeniu, precum Cisco, Nutanix, VMware, Cohesity și Zerto. Folosind tehnologii de top ale acestor furnizori, 247Cloud™ oferă flexibilitatea și scalabilitatea impuse de afacerile cu dezvoltare rapidă și poate gestiona chiar și cele mai solicitante transformări digitale.

Cu o rețea globală care permite tranzacții și transferuri de date sigure, de mare viteză, M247 poate acum să le ofere clienților servicii cloud avansate, de ultimă generație, bazate pe conectivitate adaptată la cloud.

Având o sursă unică pentru toate nevoile de computing globale și comerciale, clienții M247 beneficiază acum de serviciile sale de conectivitate pentru a implementa strategii de cloud hibrid sau multi-cloud, permițându-le să integreze totodată aplicații și servicii, precum Office 365 sau Salesforce, toate de la un furnizor unic.

M247 a asistat la o cerere fără precedent pentru servicii de cloud, iar Forbes estimează că, până la finalul acestui an, 83% din volumele de lucru ale companiilor vor fi în cloud. Opțiunea de a găsi soluții pentru nevoile de conectivitate și cloud computing la un singur furnizor a fost evidențiată ca fiind extrem de importantă pentru companii, într-un sondaj recent YouGov, cerut de M247. Acesta a arătat că aproape jumătate dintre companii (46%) susțin că deținerea unui singur punct de contact pentru a le gestiona și a le susține cerințele legate de computing este extrem de benefică.

Kevin Paige, CTO M247, explică: „Nu toate soluțiile cloud sunt create la fel, iar noi suntem mândri că putem oferi clienților noștri un serviciu neegalat, conceput să vină în sprijinul nevoilor lor actuale și viitoare.

Platforma noastră 247Cloud™ oferă un model flexibil și agil de operare în cloud, cu posibilitatea de a fi adaptat la viteză și de a fi implementat în moduri variate. Am investit foarte mult în dezvoltarea unui model de cloud agil, durabil, valorificând tot ce este mai bun în ceea ce privește soluțiile centrate pe business, suport tehnic și compatibilitate software.

Suntem unul dintre puținii furnizori care pot oferi clienților conectivitate cloud stabilă, care întregește experiența serviciilor cloud, fără costuri ascunse și cu asistență permanentă integrată pentru cloud și conectivitate, din partea echipelor noastre de suport dedicate.”

Răspunzând nevoilor clienților care doresc să se extindă la nivel internațional, M247 a lansat trei noi puncte de prezență (Points of Presence) anul trecut și acum este prezent în 24 de țări și 28 de orașe din întreaga lume.

247Cloud™ beneficiază de suport tehnic non-stop, SLA 99,95% durată de funcționare și monitorizare proactivă a rețelei.

Despre M247

M247 este un partener global în domeniul tehnologiei pentru afacerile în curs de dezvoltare. Oferim soluții, rețele și sisteme care oferă companiilor libertatea de a-și atinge potențialul. Fiecare serviciu pe care îl oferim are în prim-plan inovarea și transformarea. Suntem aici pentru a te ajuta să te conectezi la mai multe locații, să deservești mai mulți clienți și să angajezi mai multe persoane. Serviciile noastre de asistență nu sunt niciodată externalizate terților și fiecare client M247 are un singur punct de contact - suntem aici când aveți nevoie de noi. Oferind servicii de neegalat și o infrastructură de rețea globală, suntem aici pentru a-ți duce afacerea în viitor.

viewscnt
Afla mai multe despre
m247
cloud
date
hosting