Mastercard, alături de CCIR și CECCAR, lansează un program dedicat susținerii IMM-urilor

Mastercard, alături de CCIR și CECCAR, lansează un program dedicat susținerii IMM-urilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 dec 2017

Mastercard, în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și cu Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), lansează programul Master Your Card, dedicat susținerii IMM-urilor din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prin intermediul programului Master Your Card, Mastercard împreună cu CCIR și CECCAR oferă gratuit consultanță participanților, abordând teme de interes în cadrul unei serii de workshopuri menite să sprijine IMM-urile. Programul-pilot s-a desfășurat în lunile octombrie și noiembrie în București și a beneficiat de participarea a peste 200 de antreprenori și experți contabili. Din anul 2018, programul Master Your Card va fi extins la nivel național.

„Mastercard consideră că facilitarea accesului la produse și servicii financiare constituie unul dintre principalele beneficii ale progresului tehnologic. Prin programul Master Your Card, pe care îl desfășurăm împreună cu partenerii noștri, CCIR și CECCAR, ne dorim să sprijinim IMM-urile, care sunt motorul economiei românești, oferindu-le informațiile de care au nevoie pentru a alege cel mai eficient mod pentru a plăti”, a declarat Laura Ștefan, Manager, Product Sales, Commercial Business Development, Mastercard România.

DOCUMENT BNR: Capacitatea companiilor de a face față unor evoluții nefavorabile privind rata dobânzii este redusă. Peste jumătate vor avea probleme CITEȘTE ȘI DOCUMENT BNR: Capacitatea companiilor de a face față unor evoluții nefavorabile privind rata dobânzii este redusă. Peste jumătate vor avea probleme

Prin intermediul workshopurilor susținute în cadrul programului Master Your Card, Mastercard oferă consultanță IMM-urilor în contextul intrării în vigoare, de la 1 ianuarie 2017, a legii 209/2016 - legea cash back -, care obligă firmele cu afaceri anuale de peste 10.000 de euro să dețină POS prin care să permită plata cu cardul. Legea se află la nivel de implementare, normele metodologice fiind încă în curs de adoptare de către Guvern.

viewscnt
Afla mai multe despre
mastercard
imm