Agențiile News.ro și mediaTRUST colaborează pentru a furniza servicii integrate de presă și monitorizare

Agențiile News.ro și mediaTRUST colaborează pentru a furniza servicii integrate de presă și monitorizare
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 aug 2016

Agenția de presă News.ro și agenția de monitorizare mediaTRUST au semnat un contract de parteneriat pentru a oferi abonaților servicii integrate, cele două agenții răspunzând astfel nevoilor clienților de a avea, în același pachet, atât servicii de calitate specifice agenției de presă, precum fluxuri de știri pe toate domeniile, comunicate și fotografie de presă, cât și servicii complete de monitorizare: internet, social media, presă scrisă, radio și TV.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Încă de la lansare, am ascultat ceea ce doresc clienții noștri și ținem cont de solicitările lor. Parteneriatul cu mediaTRUST vine ca parte a strategiei noastre de a oferi pachete complete și complexe de servicii și de a ne mări portofoliul de clienți corporate și instituționali. Calitatea acestor servicii este elementul diferențiator pe o piață competitivă pe care ne impunem deja și în care vom continua să impunem standarde înalte”, a declarat directorul general al News.ro, Cristian Dimitriu.

”Suntem încântați de noua colaborare cu News.ro, agenție de presă ale cărei standarde înalte și obiective corespund cu cele ale mediaTRUST. Dorim ca împreună să oferim clienților un pachet de servicii premium complet, care să răspundă pe deplin cerințelor acestora”, a precizat directorul general al mediaTRUST, Bogdan Apostol.

News.ro este o agenție de presă independentă, având ca misiune să devină lider pe acest segment media. News.ro furnizează conținut de calitate, adaptat condițiilor actuale de piață, către clienți media, instituționali și corporate. News.ro urmează, prin conținutul furnizat în timp real, principiile de bază ale unei agenții de presă: încredere, acuratețe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate. News.ro a încheiat și un parteneriat cu agenția foto Inquam Photos, prin care furnizează, în timp real, fotografie de presă de la evenimentele relevante din București și din țară.

Agenția de monitorizare mediaTRUST România, parte a Institute of Media Monitoring (IMM) din Polonia, oferă clienților săi acces la informațiile apărute zilnic în mass media (presă scrisă, online, radio și TV) din România. Din 2004 este membră a organizației internaționale de elită FIBEP (Federation Internationale des Bureaux d'Extraits de Presse), iar în 2014 a devenit membră BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia) și ARMA (Asociația Română pentru Măsurarea Audiențelor).

viewscnt
Afla mai multe despre
news.ro
mediatrust