AT&T restructurează WarnerMedia pentru a se pregăti pentru concurența cu Netflix și Walt Disney

AT&T restructurează WarnerMedia pentru a se pregăti pentru concurența cu Netflix și Walt Disney
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2019

AT&T restructurează divizia WarnerMedia, potrivit unui memo trimis luni angajaților, pentru a se pregăti pentru concurența cu Netflix și Walt Disney în domeniul serviciilor de streaming video, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Restructurarea are loc înaintea unei runde anticipate de concedieri semnificative și reduceri de costuri și imediat după demisia a doi directori importanți, Richard Plepler, șeful HBO, și David Levy, președintele Turner Broadcasting, scrie News.ro.

AT&T, care a depășit săptămâna trecută ultimul obstacol din partea autorităților de reglementare după câștigarea unei decizii a unei curți de apel în favoarea preluării Time Warner, într-un acord de 85 de miliarde de dolari, intenționează să reinvestească economiile în afacerile cu programe. Compania va lansa o primă versiune a serviciului de streaming video al HBO mai târziu în acest an.

Huawei dă în judecată Statele Unite CITEȘTE ȘI Huawei dă în judecată Statele Unite

Companiile tradiționale de media vor să ajungă din urmă Netflix, care și-a construit o bază de 150 de milioane de abonați pentru serviciul său de streaming video prin cheltuieli masive în talente de televiziune și filme de la Hollywood.

Disney, care a plătit 71 de miliarde de dolari pentru a cumpăa activele de film și televiziune ale Twenty-First Century Fox, urmează la rândul său să lanseze serviciul de streaming Disney+ la sfârșitul anului 2019.

viewscnt
Afla mai multe despre
at&t
warnermedia
netflix
walt disney