Cartoon Network lansează "Aventurile Fraților Urși: Filmul". Delia Matache va interpreta vocea unuia dintre personaje

Cartoon Network lansează "Aventurile Fraților Urși: Filmul". Delia Matache va interpreta vocea unuia dintre personaje
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 oct 2020

"Aventurile Fraților Urși: Filmul" va fi lansat de Cartoon Network sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.20. Vocea unuia dintre personaje va fi dublată de către Delia Matache.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Celebra cântăreață va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se întâlnește cu frații urși care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de mașină și îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet, scrie News.ro.

În momentul în care pasiunea celor trei frați urși pentru camionete cu mâncare și videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intră sub atenția amenințătorului agent Trout de la Controlul Faunei Sălbatice. Trout își face o misiune din a-i separa pe cei trei frați unul de altul și a restabili „ordinea naturală”. În fața acestei amenințări, Grizz decide că există un singur lucru pe care îl pot face - să se mute în Canada. Cei trei frați pornesc într-o aventură extraordinară care-i va conduce către prieteni noi, numeroase pericole dar și petreceri fantastice. Însă, cel mai important pe durata acțiunii "Aventurile Fraților Urși: Filmul”, cele trei personaje își vor aminti felul în care s-au întâlnit și au devenit frați, astfel încât să își țină familia unită.

"E un desen plin de aventură, presărat cu umor și situații care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puțin ironică, ba puțin înțepată. Mi se pare că arată că are personalitate", a spus Delia într-un interviu recent după o sesiune de înregistrări.

Disney+ a adăugat avertismente pentru spectatori cu privire la stereotipuri rasiale din unele filme clasice CITEȘTE ȘI Disney+ a adăugat avertismente pentru spectatori cu privire la stereotipuri rasiale din unele filme clasice

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriză deoarece Cartoon Network anunță deja un nou film cu frații urși: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 și va urmări călătoriile celor trei frați din perioada copilăriei. Folosind o cutie magică, frații ursuleți călătoresc prin mai multe lumi de poveste unde își fac noi și noi prieteni. De fiecare dată aceștia trebuie să decidă: să rămână aici ori să plece mai departe în căutarea unui loc pe care să-l poată numi „acasă”.

Aventurile Fraților Urși este o producție a Studiourilor Cartoon Network, creat de Daniel Chong, împreună cu Manny Hernandez drept producător executiv. De la debutul său în 2015, serialul Aventurile Fraților Urși a fost distins cu numeroase primii, incluzând aici BAFTA Children’s Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy și mai multe premii Annie.

viewscnt
Afla mai multe despre
cartoon network
aventurile fratilor ursi
delia matache