Fox News Media plănuiește restructurări de personal

Fox News Media plănuiește restructurări de personal
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 sep 2020

Fox News Media, parte a Fox Corporation, se așteaptă să reducă 3% din personal cu scopul de a eficientiza operațiunile după o perioadă de extindere, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Întrucât Fox News Media a devenit o organizație care s-a dezvoltat pe internet, vom reface mai multe funcții și vom restructura divizii cu scopul ca proiectele noastre să aibă succes în continuare", a transmis miercuri compania.

EXCLUSIV Transgaz și-a sancționat unul dintre principalii “finanțatori”, AIK Energy, cel mai mare importator de gaze din România, a cărui activitate a fost penalizată și în Ungaria CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Transgaz și-a sancționat unul dintre principalii “finanțatori”, AIK Energy, cel mai mare importator de gaze din România, a cărui activitate a fost penalizată și în Ungaria

Persoanele afectate vor fi din toate departamentele, excepție făcând prezentatorii în direct, reporterii și editorii, scrie News.ro.

Multe companii media au fost afectate economic din cauza pandemiei, dar Fox News a luat această decizie cu scopul de a acționa cât mai eficient în cadrul companiei, condusă de Suzanne Scott.

Stiliștii de la Fox News vor fi cei mai afectați, întrucât invitații în emisiuni nu vor mai fi machiați și coafați. Toți angajații afectați de restructurări vor primi compensații. 

viewscnt
Afla mai multe despre
fox news media