Grila de toamnă la Prima TV: Divertisment, filme, știri și meciurile echipei naționale de fotbal

Profit.ro
Profit.ro
scris 1 sep 2022

Postul de televiziune generalist din portofoliul Grupului Clever mizează pe informație, divertisment, filme și sport. La Prima TV, telespectatorii vor descoperi cele mai fresh emisiuni și seriale, vor avea parte de satiră, exclusivități și povești în premieră, vor fi martorii unor istorii de viață extraordinare, vor afla informații utile, vor trăi alături de Naționala de fotbal emoțiile calificării și se vor delecta cu dialoguri relaxante, umor și poezie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă producțiile consacrate: Starea natiei, Schimb de mameCronica Cârcotașilor, Secretele președintelui, Exclusiv VIP, Insider politic, Sănătate cu stil, Poezie și delicatețuri, Prima TV le oferă telespectatorilor o toamnă bogată în producții noi.  În premieră, Gabriel Coveșeanu (Cove), va prezenta primul concurs de cultură generală interactiv, Primii câștigă! De luni până joi, de la 19.15,  pasionații de quiz show vor putea participa la o  emisiune concurs în care răspunsurile se dau printr-o aplicație online. Ei pot răspunde pe telefon de oriunde s-ar afla, din fața televizorului sau urmărind Prima TV de pe alt dispozitiv.

Grila de toamnă Prima TV debutează în 5 septembrie, când Dragoș Pătraru revine în prime time cu un sezon nou Starea nației. Emisiunea va fi difuzată de luni până joi, de la 22.00.  „Suntem la sezonul 10. Va fi un an interesant, vom rămâne jurnaliștii ce sunt portavocea societății. În spatele nostru vor fi întotdeauna telespectatorii, în față, Puterea. Sancționăm, comentăm, punem punctul pe „i”, dar ne păstrăm intact umorul”, spune Dragoș Pătraru.

Grila de toamnă la Prima TV: Divertisment, filme, știri și meciurile echipei naționale de fotbal

Tot de luni revine si Exclusiv VIP. Cristi Brancu aduce, de luni până vineri, de la 15.30, un sezon nou, plin de exclusivități. „Avem câteva noutăți, avem pregătite deja povești emoționante. Le vom oferi telespectatorilor adupă amiezi relaxate, vedete lipsite de secrete și multă voie bună”, spune Cristi Brancu.

Grila de toamnă la Prima TV: Divertisment, filme, știri și meciurile echipei naționale de fotbal

De luni, 5 septembrie, știrile Focus sunt și mai ancorate în realitatea socială și politică și urmăresc interesul telespectatorilor. Focus 14 își prelungește programul cu 30 de minute și pregătește o serie de dezbateri interesante pe marginea subiectelor fierbinți ale zilei.

Flash monden revine cu un sezon nou și cu o oră nouă de difuzare. Diana Bart prezintă, de luni până vineri, de la 17.30, toate informațiile despre vedetele de la noi și de peste hotare.

Prima TV aduce originalitatea, savoarea locală, spiritul liber, creativitatea și autenticitatea pe micile ecrane din toată țara.  Din septembrie, în fiecare sâmbătă, de la 16.00, Diana Enache și Alin Pascal își fac debutul în postura de prezentatori TV cu o emisiune magazin ce îmbină muzica, umorul și realitatea românească.

Grila de toamnă la Prima TV: Divertisment, filme, știri și meciurile echipei naționale de fotbal

Cronica Cârcotașilor revine la Prima TV în fiecare miercuri, de la 20.00.  Toamna lui 2022 aduce la Prima TV și serialul Pup-o, mă!, un produs media cu un scenariu 100% românesc După succesul avut de producțiile Pup-o, mă! 1 și Pup-o, mă! 2, Alin Panc a transformat continuarea poveștii într-un serial de televiziune. “Cei doi frați ciobani, Tică (Alin Panc) și Horică (Sandu Pop, aka Văru’ Săndel), sunt, în sfârșit, stăpânii stânei și se cred o partidă pentru orice femeie. Însă soarta le pregătește noi surprize, așa că Tică și Horică ajung… vedete la TV, într-un show ce se numește “Confruntarea bacilor”. Din octombrie, să înceapă nebunia într-o producție 100% românească, 100% ardelenească”, spune Alin Panc.  

Comedia rămâne la ea acasă la Prima TV. Grig Chiroiu și echipa lui de trăsniți revin în porție triplă, cu un nou sezon al serialului de comedie Secretele Președintelui. “Avem în plus zâmbete, aventură, avem surprize, noutăți și un sezon ce se anunță de neratat la Prima TV”, spune Grig Chiroiu.  Serialul va fi difuzat vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19.15. Gagurile, comicul de situație nu vor lipsi în acest nou serial în care telespectatorii se vor reîntâlni și cu Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu și Livia Taloi.

Cel mai longeviv și de succes reality show, Schimb de mame, revine de duminică, 11 septembrie, la ora 20.00, la Prima TV cu un nou sezon.

Insider politic își mută ziua și ora de difuzare și se vede la Prima TV în fiecare sâmbătă, de la ora 12.00. Și în acest sezon, care începe din   10  septembrie,  Sebastian Zachmann va avea invitați din sfera de interes a telespectatorilor. În partea a doua a emisiunii, jurnalistul va dezbate cele mai fierbinți subiecte ale momentului cu invitatul său permanent, Mircea Dinescu. Telespectatorii pot transmite întrebări pe pagina de Facebook a emisiunii, întrebări la care vor primi răspuns în direct, în Insider politic.

Sâmbătă, 17 septembrie, de la 11.00, Luciana Indre revine cu un nou sezon al emisiunii Sănătate cu stil. “Emisiunea este un ghid pentru toți cei care vor să adopte un stil de viață sănătos, așa că și în acest sezon vom avea medici din toate specializările, noutăți din zona de beauty și multe sfaturi sănătoase”, dezvăluie realizatoarea emisiunii, care apare cu un look complet nou.  

Grila de toamnă la Prima TV: Divertisment, filme, știri și meciurile echipei naționale de fotbal

Și, tot din 17 septembrie, de la ora 10.00Prima TV aduce în premieră Veterinari în acțiune, un reality show filmat în primul spital veterinar pentru animale fără stăpân (Center of Hope).

În fiecare duminică, de la ora 14.00, Mircea Dinescu îi așteaptă pe telespectatori la  Poezie și delicatețuri.  Vor fi 2 ore de show în  care ingredientele culinare sunt omniprezente, iar sarea și piperul sunt adăugate de confesiunile invitaților.

Filmele și fotbalul fac casă bună împreună! Prima TV a pregătit o toamnă plină de aventură, comedie și dramă, în producții cinematografice cu succes de box office.

Toți jucăm când joacă România! Prima TV difuzează, pe 26 septembrie, un nou meci din turneul naționalei de calificare în UEFA Nations League împotriva Naționalei Bosnia Herțegovina.

În această toamnă, Prima TV vine cu o imagine fresh, o grafică nouă și o serie de Id-uri de post, filmate de vedetele Prima TV în locuri unice din România. Astfel, postul de televiziune din portofoliul Grupului Clever este și mai aproape de telespectatori și traduce prin fiecare emisiune sloganul “Crede în tine”.

Grupul Clever, din care face parte Prima TV, este unul dintre cei mai importanți jucători din piața media românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale TV (PRIMA TV, PRIMA SPORT 1, PRIMA SPORT 2, PRIMA SPORT 3, PRIMA SPORT 4, PRIMA SPORT 5, PROFIT NEWS, AGRO TV, CINEMARATON, CINEMA EST) și 6 site-uri (servuscluj.ro, primasport.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro).

viewscnt
Afla mai multe despre
prima tv
starea natiei
schimb de mame