Harry și Meghan vor produce două seriale Netflix

Harry și Meghan vor produce două seriale Netflix
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

Ducele și ducesa de Sussex vor fi producătorii executivi a două noi seriale de nonficțiune pe Netflix, axate pe lifestyle și pe polo, anunță The Guardian.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Unul dintre ele va explora "bucuriile gătitului, grădinăritului, divertismentului și prieteniei", în timp ce altul va oferi "acces fără precedent la lumea polo/ului profesionist" și la US Open Polo Championship din Florida, a precizat Netflix.

IRI Travel - creștere a vânzărilor de 39% în primul trimestru din 2024 față de perioada similară a anului precedent. ”Turiștii preferă mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile” CITEȘTE ȘI IRI Travel - creștere a vânzărilor de 39% în primul trimestru din 2024 față de perioada similară a anului precedent. ”Turiștii preferă mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile”

Serialele vor fi realizate de compania Archewell Productions a lui Harry și Meghan, ducesa urmând să producă ambele seriale, iar ducele să lucreze la cel de polo. Ambele se află în primele etape de producție, titlurile și datele de lansare urmând să fie anunțate în lunile următoare, scrie News.ro.

"Cunoscut în primul rând pentru estetica și scena sa socială, serialul va fi despre curajul și pasiunea acestui sport, surprinzând jucătorii și tot ceea ce este necesar pentru a concura la cel mai înalt nivel", a declarat Netflix despre producția de polo.

Ducii de Sussex au lansat anterior trei documentare cu Netflix, ca parte a unui contract de mai multe milioane de lire sterline cu gigantul de streaming.

"Heart of Invictus", difuzat în august, a urmărit un grup de membri ai serviciului în drumul lor spre Jocurile Invictus, competiția sportivă de tip paralimpic înființată de Harry în 2014 pentru militarii și veteranii răniți și bolnavi.

Netflix a lansat, de asemenea, seria documentară "Live to Lead" și controversatul documentar în șase părți "Harry & Meghan" în decembrie 2022.

În acesta din urmă, ducele și ducesa au vorbit despre viața lor din cadrul familiei regale, acuzând Palatul Kensington că a mințit pentru a-l proteja pe William.

Archewell Productions, înființată de cuplu în 2020, este "dedicată iluminării unor narațiuni diverse și provocatoare care subliniază umanitatea noastră comună și celebrează comunitatea", potrivit site-ului companiei.

Harry și Meghan s-au mutat în SUA în 2020, după ce s-au retras din funcțiile regale.

viewscnt
Afla mai multe despre
harry
meghan
netflix