Numărul abonaților Netflix - în creștere

Numărul abonaților Netflix - în creștere
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 apr 2020

Platforma de streaming Netflix a înregistrat aproximativ 16 milioane de abonați în primul trimestru al anului 2020, fiind depășite estimările inițiale și stabilit un record privind câștigurile trimestriale, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În primul trimestru al anului, Netflix a adăugat bazei sale 15,77 milioane de abonați plătitori. Această creștere este determinată și de pandemia de Covid-19, scrie News.ro.

Serviciul de streaming a transmis că, în total, are 182,9 milioane de abonați plătitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult față de aceeași perioadă a anului trecut.

În epidemie, România reglementează criptomoneda. Jucătorii vor avea nevoie și de un aviz pe bani. Firmele de telefonie, internet, radio și TV - obligate să restricționeze accesul la anumite site-uri CITEȘTE ȘI În epidemie, România reglementează criptomoneda. Jucătorii vor avea nevoie și de un aviz pe bani. Firmele de telefonie, internet, radio și TV - obligate să restricționeze accesul la anumite site-uri

Inițial, Netflix le-a spus investitorilor că se așteaptă să aibă 7 milioane de noi abonați în trimestru, dar asta înainte ca boala Covid-19 să forțeze milioane de oameni să rămână în case.

Din cauza suspendării producțiilor la Hollywood, anumite lichidități cheltuite pe conținut vor întârzia”, iar unele titluri vor întârzia să fie lansate.

O altă consecință negativă a pandemiei, a spus Netflix, o reprezintă dolarul american care a afectat veniturile internaționale. În plus, operațiunile de asistență a clienților au fost perturbate serios înainte de a adăuga 2.000 de agenți care lucrează remote.

Venitul Netflix pe primul trimestru a fost de 5,77 miliarde de dolari, asemănător estimărilor analiștilor, iar câștigul net, de 709 milioane de dolari, cu puțin mai scăzut decât era așteptat pe Wall Street.

Pentru al doilea trimestru al anului, Netflix se așteaptă să adauge 7,5 milioane de abonați. „Să sperăm că progresul împotriva coronavirusului va permite guvernelor să ridice curând măsurile de izolare la domiciliu. Când asta se va întâmpla, ne așteptăm ca vizionarea și creșterea să înceapă să scadă”, se arată în scrisoarea acționarilor.

Unul dintre cele mai populare show-uri din ultima perioadă este „Tiger King”, despre care Nielsen a spus că a fost vizionat de 34,3 milioane de americani în primele zece zile de la lansare, depășind al doilea sezon al serialului „Stranger Things”. Este înregistrată ca vizionare dacă un abonat urmărește 2 minute dintr-un program.

„Tiger King” a fost urmărit din 64 de milioane de gospodării, „Spenser Confidential”, din 85 de milioane, iar „Love Is Blind” din 30 de milioane.

Noul sezon a serialului „La Casa de Papel”, care a debutat pe 3 aprilie, a fost umărit din 65 de milioane de gospodării.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
abonati
coronavirus