Premier League debutează vineri la Prima Sport cu o super echipă de comentatori și moderatori

scris 2 aug 2022

Cel mai puternic campionat conform coeficienților UEFA se va vedea timp de 3 ani pe canalele tv Prima Sport, dar și pe platforma online a Grupului Clever, PrimaPlay.ro. Nume mari ale presei sportive românești vor aduce telespectatorilor comentarii și analize de calitate.

Vineri, 5 august, meciul Crystal Palace – Arsenal deschide regalul Premier League pe canalele Prima Sport. Comentatorii Cristi Petre și Bogdan Nevel, binecunoscuți iubitorilor fotbalului englez, vor fi primii care vor transmite microbiștilor spectacolul din teren. Va fi începutul unui demers la care vor lua parte și alți comentatori apreciați: Costi Mocanu, Emil Grădinescu și redactorul șef al Eurosport.ro, Ion Alexandru.

PepsiCo a preluat 20% din acțiunile producătorului Aqua Carpatica, controlat în România de Jean Valvis, cu perspectiva de a duce produsul românesc în SUA CITEȘTE ȘI PepsiCo a preluat 20% din acțiunile producătorului Aqua Carpatica, controlat în România de Jean Valvis, cu perspectiva de a duce produsul românesc în SUA

Prin câștigarea drepturilor pentru Premier League, Grupul Clever are în portofoliu primele 6 campionate de fotbal conform coeficienților UEFA, campionatul din Anglia alăturându-se celor din Spania, Italia, Germania, Franța și Portugalia. Toate acestea pot fi urmărite pe canalele Prima Sport și pe PrimaPlay.ro, de oriunde de pe teritoriul României, de pe orice device. Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziția utilizatorilor toate competițiile transmise de canalele Prima Sport, știrile și show-urile canalului generalist Prima TV, precum și celelalte canale tv ale Grupului Clever: Profit News TV, Agro TV, Cinemaraton, Comedy Est. PrimaPlay.ro este singura platformă unde SuperLiga poate fi văzut în condiții sigure și legale oriunde în lume.

Program prima etapă Premier League pe canalele Prima Sport

  • 5 august, ora 22:00           Crystal Palace – Arsenal    Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 6 august, ora 14:30           Fulham – Liverpool            Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 6 august, ora 17:00           Tottenham – Southampton         Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 6 august, ora 17:00           Leeds – Wolves       Prima Sport 3 & PrimaPlay.ro
  • 6 august, ora 17:00           Newcastle – Nottingham Forest Prima Sport 4 & PrimaPlay.ro
  • 6 august, ora 17:00           Bournemouth – Aston Villa         Prima Sport ppv3
  • 6 august, ora 19:30           Everton – Chelsea   Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 7 august, ora 16:00           M. United – Brighton        Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro
  • 7 august, ora 16:00           Leicester – Brentford        Prima Sport 4 & PrimaPlay.ro
  • 7 august, ora 18:30           West Ham – M. City           Prima Sport 1 & PrimaPlay.ro

 

viewscnt
Afla mai multe despre
premier league
prima sport