Un nou post de televiziune, de anul viitor în oferta Digi TV

Un nou post de televiziune, de anul viitor în oferta Digi TV
scris 27 dec 2019

HGTV, lider pe segmentul de emisiuni despre casă și grădină în portofoliul Discovery, va fi disponibil de anul viitor în oferta Digi TV.

RCS & RDS și Discovery România au anunțat vineri semnarea unui acord strategic care include lansarea televiziunii HGTV, pe lângă conținutul premium disponibil pe Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel, TLC și Travel Channel, scrie News.ro.

HGTV și Eurosport 2 vor fi disponibile doar în pachetul digital, în timp ce Discovery, Travel Channel, TLC și Eurosport 1, atât în pachetul digital, cât și în cel analogic.

VIDEO Un avion al companiei Bek Air a pierdut altitudine în timpul decolării și s-a lovit de o clădire. Mai mulți morți și răniți CITEȘTE ȘI VIDEO Un avion al companiei Bek Air a pierdut altitudine în timpul decolării și s-a lovit de o clădire. Mai mulți morți și răniți

Conținutul HGTV este centrat pe vânzare și cumpărare de case, renovarea locuințelor, renovarea și apoi punerea în vânzare, construcția de case noi, case de vis, prin emisiuni dedicate, precum „Renovări pe plus sau minus”, „Case renovate și salvate” și „Vânătorii de case”.

Conținutul a fost testat anul acesta pe TLC. „Începând cu 2020, ne dorim să creștem popularitatea acestui brand nou, să îl aducem cât mai aproape de telespectatori. În același timp, vom continua să creștem portofoliul deja existent, cu scopul de a alimenta pasiunile oamenilor în cât mai multe domenii: aventură și supraviețuire, meserii extreme, familie și relații, cazuri medicale extreme sau călătorii. Toate acestea, alături de angajamentul nostru de a difuza cele mai spectaculoase competiții de fotbal – English Premier League și FA Cup, cele mai apreciate turnee de tenis - Grand Slams și ATP – și cea mai complexă experiență a Jocurilor Olimpice”, a transmis într-un comunicat Andrey Stoychev, vicepreședinte la Discovery.

viewscnt
Afla mai multe despre
digi tv
hgtv