Un sfert dintre abonații britanici ai Netflix se uită la seriale la serviciu

Un sfert dintre abonații britanici ai Netflix se uită la seriale la serviciu
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 feb 2018

O cincime dintre abonații britanici la canalul Netflix urmăresc seriale la locul de muncă, potrivit unui studiu citat marți de Press Association.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Un studiu al serviciului de streaming a stabilit că aproape jumătate dintre respondenți (46%) urmăresc programe precum "The Crown", "Stranger Things" și "Orange Is The New Black" în public, scrie Agerpres.

După Electrecord, o nouă companie de tradiție cade: Româniafilm a intrat în insolvență. Director pentru Profit.ro: partea politică nu s-a îngrijit. De la 600 de cinematografe și mii de angajați la un portofoliu tăiat CITEȘTE ȘI După Electrecord, o nouă companie de tradiție cade: Româniafilm a intrat în insolvență. Director pentru Profit.ro: partea politică nu s-a îngrijit. De la 600 de cinematografe și mii de angajați la un portofoliu tăiat

Studiul arată că abonații Netlifx se folosesc și de timpul de transport până la serviciu pentru a recupera din serialele lor favorite, 26% dintre cei care călătoresc cu trenul și 16% dintre cei care fac naveta cu autobuzul folosind acest interval pentru a vedea un astfel de program.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
seriale
abonati