Mitsubishi Eclipse Cross va fi lansat la Geneva și va înlocui ASX

Mitsubishi Eclipse Cross va fi lansat la Geneva și va înlocui ASX
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 feb 2017

Mitsubishi Motors Corporation, proaspăt intrată în familia Renault – Nissan, a anunțat oficial că numele viitorului SUV compact, ce se va lansa la Geneva, va fi Eclipse Cross.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul model ar trebui să înlocuiască actualele SUV-uri ASX și, respectiv, Outlander, care se vând pe toate piețele globale.

Numele Eclipse nu este întâmplător ales, el având tradiție în istoria Mitsubishi, fiind utilizat pe coupe-ul sport, devenit celebru în anii 90 și care astăzi nu se mai produce.

Proprietari de mașini și case din zona protestelor riscă să fi plătit asigurări de mii de euro degeaba. Printre ei, patroni de restaurante de lux, bănci, firme și muzee CITEȘTE ȘI Proprietari de mașini și case din zona protestelor riscă să fi plătit asigurări de mii de euro degeaba. Printre ei, patroni de restaurante de lux, bănci, firme și muzee

Japonezii nu au mai furnizat alte informații despre noul model, cu excepția faptului că exemplarul ce va fi expus la Geneva va avea culoarea roșie, care face legătura cu „inelul de diamant ce poate fi văzut ănainte și după o eclipsă totală ed soare”.

Mitsubishi anunțase anterior că viitoarea generație a SUV-ului ASX/Outlander va avea și o versiune cu propulsie hibridă.

viewscnt
Afla mai multe despre
mitsubishi
eclipse