Noua generație Mazda CX-5, premieră europeană la Geneva

Noua generație Mazda CX-5, premieră europeană la Geneva
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 1 feb 2017

Mazda a prezentat cele trei noutăți cu care se va prezenta în fața publicului la Salonul Auto de la Geneva, din acest an. Dintre acestea, noua generație CX-5 va fi vedeta absolută, celelalte două lansări fiind CX-3 și Mazda 2, ambele face-lifturi.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mazda a anunțat oficial că va prezenta noua generație CX-5, a doua bazată pe conceptul MINAGI, prezentat în urmă cu 6 ani chiar la Geneva. Printre trăsăturile sale se numără dimensiuni crescute față de generația anterioară, noi scaune ergonomice, care previn oboseala, și îmbunătățiri ale habitaclului, care asigură o izolare mai bună și un confort sporit, reduc zgomotul și vibrațiile resimțite de pasageri. Sistemul G-Vectoring Control (GVC) contribuie și el la nivelul de confort, la manevrabilitatea mașinii și la siguranța activă. Un nou sistem head-up display reprezintă un bonus pentru clienții din aceast segment.

Mzda CX-5 a fost expusă în premieră mondială la Los Angeles, la sfârșitul anului trecut, și a fost extrem de bine primită de public, pe una din cele mai importante piețe ale mărcii.

Celelalte două modele ce vor fi expuse la Geneva ca noutăți, CX-3 și Mazda 2, vor fi echipate și ele, odată cu acest face-lift, cu GVC, i-ACTIVSENSE și luminile adaptive cu LED.
Noul Mazda CX-5 va fi lansat în rețelele comerciale europene în vara acestui an. În România, modelul  este așteptat în a doua jumătate a anului.

viewscnt
Afla mai multe despre
mazda
geneva
auto
masini