Packeta, prezent și în România, este vândut

Packeta, prezent și în România, este vândut
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2024

Grupul ceh Packeta, prezent și în România, compania-mamă a grupului de logistică și tehnologie ceh Zásilkovna, vinde 100% din acțiuni către un consorțiu format din CVC Capital Partners și Emma Capital, cu susținere financiară de la fondul de investiții ceh R2G. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerțul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piața din România din 2017.

CVC, înființată în anii 1980 de un grup de capitaliști de risc, printre care Steven Koltes, Donald Mackenzie și Rolly van Rappard, este deținută majoritar de angajații săi. In portofoliul companiei se regăsesc branduri ca Panzani, Douglas, Alvogen, Lipton, multe prezente și în România.

FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, își redeschid mai devreme hotelul din străinătate, prima investiție din afara țării. O proprietate istorică la care a stat și Churchill CITEȘTE ȘI FOTO Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, își redeschid mai devreme hotelul din străinătate, prima investiție din afara țării. O proprietate istorică la care a stat și Churchill

Fondul de investiții Emma Capital este deținut de omul de afaceri ceh Jiri Smejc.

Grupul Packeta a abut anul trecut o cifră de afaceri de 303,5 milioane euro, având o rețea de peste 15.000 de puncte pick-up proprii, inclusiv 6.000 de automate Z-BOX.

Packeta Group a fost înființat sub numele de Zásilkovna ca un proiect logistic-tehnologic ceh în franciză, fondat de antreprenoarea Simona Kijonková în 2010. Acționarii Packeta Group sunt, la acest moment, JSK Investments cu 48,6%, Notino cu 20,75%, Lukáš Bílek cu 10%, Štěpán Chytka cu 4,15%, și Petr Vytiska cu 6,5%. Din momentul înființării sale în 2010, compania s-a dezvoltat în una dintre cele mai de succes companii din Cehia, furnizând servicii logistice-tehnologice pentru magazinele online. 

viewscnt
Afla mai multe despre
packeta
livrare
colete