Philip Morris International lansează a treia rundă de finanțare PMI IMPACT

Philip Morris International lansează a treia rundă de finanțare PMI IMPACT
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 aug 2021

Philip Morris International a lansat o invitație de a aplica la cea de-a treia rundă de finanțare a PMI IMPACT, inițiativa globală care sprijină proiecte care au scopul să reducă sau să combată comerțul ilicit și consecințele negative ale acestuia asupra indivizilor, familiilor și comunităților.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

A treia rundă de finanțare va sprijini o gamă mai amplă de proiecte concepute pentru a combate comerțul ilicit multinațional și multidimensional – care variază de la produsele ilicite din tutun și alte bunuri de consum la contrafacerea produselor farmaceutice și electronice – la nivel global. Perioada de depunere a proiectelor a început, astfel că entitățile doritoare, organizații publice, private sau non-profit, inclusiv organizații guvernamentale, organizații internaționale, asociații, instituții academice și companii private, sunt încurajate să-și depună propunerile.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

Solicitanții pot proveni din orice țară, însă, toate propunerile trebuie să răspundă subiectului specific rundei de finanțare și să vizeze una dintre următoarele teme:

  1. Controlul la granițe
  2. Consolidarea capacității instituționale
  3. Justiția reparatorie și protecția victimelor
  4. Consolidarea relațiilor dintre actorii relevanți, sporirea sensibilizării și cooperarea internațională
  5. COVID-19 și amenințarea comerțului ilicit.

„Combaterea traficului ilicit cu produse din tutun reprezintă o prioritate pentru Philip Morris România pentru că mai puțin trafic ilicit înseamnă mai multe autostrăzi, școli și spitale pentru România. Am investit în parteneriate de tip public-privat pentru creșterea capacității instituțiilor care luptă cu acest fenomen. În prima rundă de finanțare a programului PMI Impact, ne bucurăm să avem parteneri două instituții de prestigiu: Inspectoratul General al Poliției Române, cu proiectul DETECT, și Southeast European Law Enforcement Centre (SELEC), cu proiectul FAIT (Fight Against Illicit Trade). Ambele proiecte au ca obiectiv consolidarea reacției operaționale în acțiunile de combatere a traficului ilicit de mărfuri. Așteptăm înscrierea unor noi proiecte în cadrul rundei a treia de finanțare prin PMI Impact, proiecte care să contribuie la reducerea traficului ilicit, în beneficiul tuturor cetățenilor României.”, a declarat Dragoș Bucurenci, Director Comunicare, Philip Morris România.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Părțile interesate pot aplica la a treia rundă de finanțare până la unul dintre cele trei termene limită stabilite:

  • Primul termen limită de depunere: 15 septembrie 2021
  • Al doilea termen de depunere: 15 februarie 2022
  • Al treilea termen de depunere: 15 august 202

Organizațiile interesate să depună o propunere pentru cea de-a treia rundă de finanțare a PMI IMPACT, pot contacta biroul de proiecte din cadrul PMI IMPACT la adresa impact@pmi.com.

Pentru a afla informații suplimentare despre procesul de aplicare, accesați www.pmi-impact.com.

viewscnt
Afla mai multe despre
philip morris international
finanțare