Playtika, divizia israeliană de jocuri online a unui consorțiu chinez, deschide la București un centru de cercetare și dezvoltare. Compania americană QualiTest se ocupă de recrutare

Playtika, divizia israeliană de jocuri online a unui consorțiu chinez, deschide la București un centru de cercetare și dezvoltare. Compania americană QualiTest se ocupă de recrutare
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 apr 2019

Playtika, divizia de jocuri online a unui consorțiu chinez, cu sediul la Herzliya, în Israel, deschide la București un centru de cercetare și dezvoltare în parteneriat cu compania americană de servicii QualiTest, o investiție de 6 milioane dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acesta este cel de-al 8-lea centru Playtika creat în întreaga lume, arată Reuters.

La acest moment, QualiTest recrutează angajați pentru Platyka, datele indicând că centrul va fi amenajat în apropiere de Voluntari.

Portofoliul Playtika include jocuri precum Slotomania, House of Fun și Bingo Blitz.

Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse CITEȘTE ȘI Tranzacție: Lanțul austriac Cineplexx cumpără cinematograful din Băneasa Shopping City de la Gabriel Popoviciu, aflat la Londra-surse

Compania a fost fondată în urmă cu nouă ani, iar în prezent deține birouri în Argentina, România, Belarus, Canada, Japonia, SUA, Ucraina.

În România, Playtika furnizează asistență tehnică pentru jocurile din portofoliul companiei, precum și servicii de design, marketing online sau data analysis.

Playtika a fost divizia de jocuri online a companiei Caesars Interactive Entertainment (CIE), iar în vara anului 2016 a fost cumpărată de un consorțiu chinez cu 4,4 miliarde dolari.

QualiTest, cu sediul în Connecticut și birouri în Statele Unite, Regatul Unit, Israel și India, furnizează servicii de testare a software-ului și asigurarea calității, fiind una dintre cele mai mari companii din lume pe această nișă.

viewscnt
Afla mai multe despre
platyka
qualitest
centru
bucuresti