Premieră la Ford România: Primul român instalat Managing Director

Premieră la Ford România: Primul român instalat Managing Director
scris 22 apr 2019

Cristian Prichea, manager vânzări al Companiei Naționale de Vânzări a Ford România din vara anului 2015, a fost instalat în postul de director general al acestei Companii de Vânzări, fiind astfel primul român desemnat în fruntea operațiunilor de vânzări și marketing ale subsidiarei Ford.

Prichea va fi Managing Director Ford România - Compania Națională de Vânzări. Denimirea este folosită pentru a diferenția activitatea de import și vânzări de cea de producție de la Craiova. 

Cristian Prichea îl înlocuiește pe Attila Szabo, numit Director General al Ford Ungaria și Ford Cehia.

“România va ocupa mereu un loc special în inima mea și sunt onorat că am avut șansa de a lucra aici, alături de o echipă nu numai foarte tânără, dar totodată creativă si foarte dinamică. Cred că numirea lui Cristian în fruntea operațiunilor de vânzări și marketing vine la momentul oportun pentru activitatea noastră comercială din România. Cristian este, așadar, primul român numit în această funcție și sunt convins că sub conducerea sa performanțele Ford de vânzări vor continua în aceeași direcție pozitivă ca și până acum”, a declarat Attila Szabo la plecarea din România.

FOTO Vase de lux pentru croaziere, ambarcațiuni de mare capacitate pentru exploatații petroliere și nave de transport maritim vor fi construite în Mangalia CITEȘTE ȘI FOTO Vase de lux pentru croaziere, ambarcațiuni de mare capacitate pentru exploatații petroliere și nave de transport maritim vor fi construite în Mangalia

Cristian Prichea (34) este inginer economist în domeniul mecanicii, absolvent al Universității Politehnica București si lucrează pentru Ford România încă din august 2010, atunci când Ford a înființat Compania Națională de Vânzări din București. În această perioadă el a ocupat diferite functii in departamentul de marketing al companiei, pentru ca în 2015 să fie numit Director de Vânzări la Ford România. Din 2016 și până în prezent, Cristian a lucrat pentru Ford Europa, la sediul din Koln (Germania), în cadrul Departamentului de Coordonare a Vânzărilor Ford la nivel European.

„Mă bucur foarte mult să fiu din nou alături de echipa noastră din București și să reiau colaborarea cu întreaga rețea de distribuitori autorizați din țară. Vom începe această călătorie împreună într-o perioadă dinamică, marcată totodată de numeroasele produse noi pe care le vom lansa. Am toată determinarea și energia de a lucra cu echipa noastră, angajați și dealeri, pentru a menține marca Ford în topul vânzărilor de mașini noi din România”, a declarat Prichea.

 

 

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
prichea
director
inlocuire attila szabo cristian prichea