Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a deschis o fabrică în Brașov

Producătorul german de căști și microfoane Sennheiser a deschis o fabrică în Brașov
scris 6 aug 2019

Producătorul german de căști, microfoane și sisteme de transmisie wireless Sennheiser a deschis la Ghimbav, județul Brașov, cea de-a patra sa fabrică la nivel global. Mutarea face parte din strategia companiei de a se consolida pe termen lung ca o afacere de familie independentă.

Alături de fabricile existente în Germania, Irlanda și Statele Unite ale Americii, noua bază de producție este estimată că va asigura pentru Sennheiser și mai multă flexibilitate pentru a acoperi cererea din piață. 

UNTOLD: Investiții de 14 milioane de euro, 40% din buget vine din vânzarea biletelor. Cât costă să aduci un artist pe scenă, cum a fost decisă denumirea \ CITEȘTE ȘI UNTOLD: Investiții de 14 milioane de euro, 40% din buget vine din vânzarea biletelor. Cât costă să aduci un artist pe scenă, cum a fost decisă denumirea "Untold" și în ce orașe mai poate fi lansat un festival

În sediul central Sennheiser din Germania sunt produse dispozitive high-end pentru consumatori și piața audio profesională,  inclusiv microfoane wireless. Fabrica Sennheiser din Irlanda este specializată în traductoare acustice, în timp ce microfoanele wireless pentru piața americană sunt produse de fabrica Sennheiser din Statele Unite.

Fabrica din Brașov se concentrează pe asamblarea manuală a produselor electronice profesionale și de consum, acum având 116 angajați.

În fabrica din Brașov sunt produse dispozitive de larg consum precum căștile HD 600 dedicate audiofililor, dar și produse profesionale precum căștile HD 300 Pro pentru studio și noua serie de microfoane XS Wireless Digital pentru muzicieni și videografi. 

Fondată în 1945, compania Sennheiser este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de căști, difuzoare, microfoane și sisteme de transmisie wireless.

Din 2013, compania este administrată de Daniel Sennheiser și Dr. Andreas Sennheiser, reprezentanții celei de-a treia generații a familiei care conduce compania.

În 2018, grupul Sennheiser a înregistrat o cifră de afaceri totală de 710.7 milioane de euro. 

viewscnt
Afla mai multe despre
sennheiser
casti
microfoane