Francezii de la StreamWIDE se mută în Timpuri Noi Square

Francezii de la StreamWIDE se mută în Timpuri Noi Square
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2019

Compania franceză StreamWIDE, specializată în industria software și telecomunicații, își mută biroul din București în proiectul Timpuri Noi Square.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

StreamWIDE, care acum are sediul într-o clădire din strada Făgăraș din București, a închiriat un spațiu de 730 de metri pătrați în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului.

Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafață închiriabilă de peste 50.000 de metri pătrați, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spații fiind închiriate de companii din industria IT.

DOCUMENT Administratorii de bloc mai scapă o perioadă. \ CITEȘTE ȘI DOCUMENT Administratorii de bloc mai scapă o perioadă. "Industria" certificatelor de atestare nu este încă pregătită

StreamWIDE este o companie fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piața locală de aproape 15 ani, biroul din București având operațiuni de cercetare – dezvoltare (R&D) și suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată (VAS) pentru operatorii telecom și platforme de comunicații sigure și digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entități cu soluții de Mission Critical Communication (MCX : MCPTT, MCDATA, MCVIDEO), mesagerie vocală, convergent charging și intelligent routing. Compania are sediul în Paris (Franța), cu filiale în România, SUA, Tunisia, China și cu mai multe birouri de vânzări.

Timpuri Noi Square va atinge o suprafață totală de circa 100.000 metri pătrați de birouri și spații comerciale și o componentă rezidențială de aproximativ 50.000 metri pătrați. 

viewscnt
Afla mai multe despre
streamwide
timpuri noi square