24Real își extinde echipa și înființează un departament specializat în sectorul rezidențial: 2020, un an al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București

24Real își extinde echipa și înființează un departament specializat în sectorul rezidențial: 2020, un an al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București

Constantin Căpraru, managing partner 24Real

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 nov 2020

Agenția de consultanță imobiliară specializata în segmentul office 24Real și-a extins echipa și anunță înființarea unui nou departament, de rezidențial, prin care va intermedia tranzacții pentru spațiile de locuit din zonele centrale și de nord ale Capitalei.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Decizia 24Real vine după o analiză amănunțită a ultimilor ani privind interesul tot mai crescut al clienților pentru sectorul rezidențial cât și solicitările primite constant de la clienții din sectorul office pentru acoperirea cu același profesionalism a unui nou domeniu de activitate.

„Am urmărit cu mare atenție evoluția pieței imobiliare din România, în special pentru a înființa un nou segment de activitate, și considerăm că acesta este momentul oportun pentru a aduce expertiza și know-how-ul dobândite pe zona de birouri și în sectorul rezidențial, unul care a căpătat un avânt puternic în ultimii ani. Chiar dacă perioada este marcată de multe incertitudini, noi suntem convinși că abordarea pe care o vom avea în piață, cu servicii complete și orientarea către așteptările și disponibilitatea reale ale clientului vor crea premisele unor colaborări de succes pe parcursul anilor următori. Am cooptat în echipă specialiști din sectorul rezidențial și, în funcție de evoluția cererii, avem în plan extinderea continuă a departamentului”, a declarat Constantin Căpraru, managing partner 24Real.

EXCLUSIV Afacerea de familie a belgianului Benedict Huys intră în România cu un proiect cu apartamente de lux. Vizează investiții variate: de la locuințe ieftine, la complex de golf CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Afacerea de familie a belgianului Benedict Huys intră în România cu un proiect cu apartamente de lux. Vizează investiții variate: de la locuințe ieftine, la complex de golf

Coordonatorul diviziei rezidențial a 24Real este Oscar Răceanu, senior broker.

„Cu cât aprofundăm mai mult procesul ce presupune achiziția unei locuințe realizăm cât de mulți factori îl definesc. Nu putem compara achiziția locuinței, care pentru mulți dintre noi are o anumită semnificație emoțională (mai ales dacă facem referire la o primă achiziție imobiliară), cu achizițiile generale din viața noastră, iar în acel moment consider că e este extrem de important să empatizez intr-un mod profesional cu cerința fiecăruia, să manageriez cu multă atenție fiecare pas și nu în ultimul rând să conștientizez complexitatea și autenticitatea fiecărui proces în parte. M-am alăturat echipei 24REAL în încercarea de a aduce expertiza dobândită în sectorul rezidențial alături de profesionalismul colegilor din segmentul office și de a construi un proiect diferit pe piața din România”, a adăugat Oscar Răceanu, senior broker 24Real.

În prezent, portofoliul de proprietăți rezidențiale al 24Real numără circa 100 de unități, iar în următoarele șase luni echipa se așteaptă să ajungă la peste 300 de unități listate.

„Pentru prima jumătate a anului 2021 ne propunem un ritm de 10 tranzacții încheiate cu succes pe lună. Avantajul nostru, aplicat cu succes și în departamentul office, este că ne vom putea ocupa de tot ce reprezintă perfectarea documentelor și oferirea gratuită de asistență juridică, certificare energetică, întabulare sau cadastru”, a mai precizat Constantin Căpraru.

Anul 2020 se prefigurează a fi unul al recordurilor pentru livrările de locuințe noi în București, peste 15.000 de unități fiind estimate pentru finalul acestui an, o creștere de aproximativ 10% față de anul anterior. Potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INS), în primele șase luni ale acestui an au fost predate 8.528 de locuințe noi în București și Ilfov, în creștere cu peste 32% față de perioada similară a anului trecut.

Fondată în 2014, 24Real este o agenție de consultanță imobiliară specializată în tranzacționarea spațiilor de birouri cu suprafețe de până în 1.000 mp. 
 

viewscnt
Afla mai multe despre
24real
locuinte