AFI Europe a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Brașov. Mall-ul încă se află în construcție

AFI Europe a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Brașov. Mall-ul încă se află în construcție
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2020

AFI Europe a inaugurat proiectul de birouri AFI Park Brașov și a anunțat că deschide porțile pentru noii chiriași, Siemens Romana și NTT Data. Mall-ul grupului, AFI Brașov, care se dezvoltă la aceeași locație, încă se află în construcție.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția totală în proiect, incluzând centrul comercial și prima clădire de birouri, se ridică la aproximativ 148 milioane euro.

EXCLUSIV Un investitor imobiliar face un complex sportiv cu unități de cazare, SPA și piscine în locul fostului teren de fotbal al fabricii Ventilatorul din Ghencea CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Un investitor imobiliar face un complex sportiv cu unități de cazare, SPA și piscine în locul fostului teren de fotbal al fabricii Ventilatorul din Ghencea

AFI Brașov trebuia inițial să fie inaugurat în luna mai, însă pe fondul pandemiei, compania a amânat deschiderea centrului comercial, care ar să fie cel mai mare proiect de retail care va fi livrat în România în 2020, cu o suprafață închiriabilă totală de 45.000 mp, scrie News.ro.

"AFI Park Brașov, cel mai nou proiect de birouri dezvoltat de AFI Europe Romania, își deschide porțile pentru noii chiriași: Siemens Romana și NTT Data. În prezent, clădirea de birouri Clasa A cu o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 8.300 mp atinge un grad de ocupare de 55%, înainte de lansarea oficială", a anunțat vineri grupul.

AFI Park Brașov face parte din proiectul mixt AFI Brașov, situat în centrul orașului, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și 2 clădiri de birouri Clasa A. Prima clădire de birouri are 12 etaje și 15.000 mp suprafață închiriabilă, iar a doua fază a proiectului planifică să adauge o suprafață închiriabilă de 10.000 mp. Proiectul cuprinde clădiri de birouri verzi și sustenabile, certificate LEED Gold.

"Prin acest proiect, AFI Europe România continuă să își arate încrederea în sinergia dintre cele două tipuri de utilizare – retail și birouri – proiecte mixte care oferă o serie de beneficii atât chiriașilor clădirilor de birouri, cât și chiriasilor centrului comercial", arată grupul.

Toți angajații companiilor chiriașe în AFI Park Brașov pot beneficia de avantajele programului AFI Club, care oferă facilități și reduceri între 10% si 30% la restaurantele din food court și la serviciile oferite de retailerii din mall.

“AFI Park Brașov este un proiect de referință, cu o locație excelentă în oraș, destinat companiilor din domeniile IT&C și BPO, precum și organizațiilor multinaționale care vor să le ofere angajaților un mediu de lucru și un stil de viață mai bun. Suntem mândri că avem deja alături de noi două companii importante, precum Siemens și NTT Data și în continuare ne oferim sprijinul tuturor chiriașilor din AFI Park Brașov pentru a crea mediul de lucru perfect pentru angajații lor”, a declarat Emma Toma, head of Office Division, AFI Europe Romania.

Siemens este una dintre cele mai importante companii de tehnologie din România. Siemens operează în prezent 4 fabrici și 6 centre de cercetare-dezvoltare și hub-uri regionale, având peste 2.200 de angajați în România.

NTT Data este una dintre cele mai mari companii de servicii IT și integrare sisteme din lume, cu o echipă de peste 2.000 de specialiști în România și în Serbia, care livrează proiecte în industrii diverse: industria auto, industria bancară, producție, energie și utilități, sectorul public, retail, transport și logistică.

viewscnt
Afla mai multe despre
afi europe
afi park brașov