Arctic deschide un centru de distribuție lângă București

Arctic deschide un centru de distribuție lângă București
scris 25 sep 2019

Producătorul de aparate electrocasnice Arctic, deținut de grupul turc Arçelik, deschide primul centru național de distribuție, în parcul industrial Eli Park 1, situat în Chitila.

Compania a investit recent și într-o fabrică de mașini de spălat rufe. Situată în Ulmi, Dâmbovița, aceasta va avea o capacitate de producție de 2.2 milioane de unități pe an.  

EXCLUSIV Una dintre marile tranzacții imobiliare ale anului a fost finalizată: Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Una dintre marile tranzacții imobiliare ale anului a fost finalizată: Morgan Stanley, printre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, intră în România

Fabrica Arctic de la Găești a produs până în prezent circa 31 de milioane de aparate frigorifice. În prezent, 87% din producția totală Arctic este exportată în circa 80 de țări.

Arctic este parte din grupul Arçelik din anul 2002.

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii Dedeman, cel mai mare retailer local de bricolaj și cel mai mare business dezvoltat de antreprenori români, au semnat recent un parteneriat cu Element Industrial, companie înființată de Ionuț Dumitrescu și managerul Muler Onofrei, pentru a dezvolta împreună proiectul Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea, din apropierea Capitalei.

viewscnt
Afla mai multe despre
arctic
depozit