Caroli Foods Group, parteneriat cu Globalworth în Pitești Industrial Park

Caroli Foods Group, parteneriat cu Globalworth în Pitești Industrial Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2022

Caroli Foods Group, jucător important pe piața produselor preparate din carne, cu o fabrică de profil în Pitești, încheie un parteneriat cu Globalworth pentru Pitești Industrial Park, un proiect dezvoltat sub umbrela Globalworth Industrial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suprafața depozitului care va deservi Caroli Foods Group în toată România este de aproximativ 6.800 de metri pătrați. Contractul de închiriere a fost semnat pentru o perioadă de 10 ani.

Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri CITEȘTE ȘI Multicom, distribuitorul de materiale de construcții și bricolaj, a ajuns în 2021 la 19 milioane de euro cifră de afaceri

Noul proiect al Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară al Globalworth, este situat în Oarja, județul Argeș, la 10 km de Pitești, pe autostrada A1.

În prezent, portofoliul Globalworth Industrial, sub-brandul de logistică și industrie ușoară a Globalworth, se întinde pe o suprafață de peste 261.000 mp, cu un grad de ocupare de peste 95%, în diferite zone din România, cum ar fi Arad, București, Constanța, Oradea, Pitești și Timișoara. Printre proiectele care consolidează activitățile de logistică și ale companiei se numără Pitești Industrial Park, Chitila Logistics Hub, Constanța Business Park, Timișoara Industrial Park, Industrial Park West Arad și Industrial Park West Oradea.

Compania Caroli Foods Group, parte din Sigma, a fost înființată în 1994 și are cinci mărci: Caroli, Campofrio, Sissi, Maestro și Primo. Compania operează o fabrică în Pitești.

Sigma este un grup multinațional alimentar, care operează 70 de fabrici și 210 centre de distribuție în 18 țări din cele patru regiuni cheie ale sale: Mexic, Europa, Statele Unite și America Latină.

viewscnt
Afla mai multe despre
caroli foods group
globalworth industrial
depozit