Cinci noi branduri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București

Cinci noi branduri au deschis magazine în Fashion House Outlet Centre din București
Cristina Dobreanu
Cristina Dobreanu
scris 1 aug 2016

Desigual, Various Brands, U-Grow, Multibrand Street & Go și Land Mobile au decis să își deschidă primele lor magazine de tip outlet în România în cadrul Fashion House, iar US Polo a hotărât să își extindă spațiul pe care îl avea în centrul comercial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Noile contracte de închiriere totalizează o suprafață de circa o mie de metri pătrați suprafață închiriabilă.

Desigual, unul dintre cele mai populare branduri de modă din lume, va deschide, în cursul lunii septembrie, un magazin de 173 metri pătrați, acesta fiind primul outlet al Desigual în Romania. 

Lista noilor chiriași este completată de Various Brands (magazin multi-brand de articole sportive – care va ocupa 173 metri pătrați și va fi inaugurat în luna septembrie), U-Grow (accesorii pentru copii - 149 metri pătrați ce urmează să fie deschis în luna august), Multibrand Street & Go (vestimentație casual - 320 metri pătrați, deschis în luna iulie) și Land Mobile (unitate de 10 metri pătrați ce va fi deschisă în luna august).

De asemenea, US Polo Assn., brand-ul oficial al Asociației de Polo a Statelor Unite ale Americii (USPA), a decis să își relocheze și extindă spațiul existent în Fashion House Outlet Centre București, începând cu luna august. Noua unitate are o suprafață de 321 metri pătrați și va cuprinde o selecție și mai amplă de articole vestimentare, încălțăminte și accesorii.

”De la începutul anului, am închiriat aproximativ 2,000 metri pătrați în Fashion House Outlet Centre București. (...) Vom continua să îmbogățim mixul de branduri pentru a surprinde în mod plăcut cumpărătorii și, cu siguranță, noii chiriași ai proiectului Fashion House București vor completa în mod fericit oferta noastră”, a declarat Sorin Ioan Blaga, General Manager al Liebrecht & wooD Romania și Fashion House Outlet Centre București.

Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro CITEȘTE ȘI Primul complex rezidențial din București doar pentru chiriași, o investiție de 10 milioane de euro

În perioada ianuarie – iunie 2016, proiectul deținut de Fashion House Group în vestul Bucureștiului a atras, în medie, un chiriaș nou în fiecare lună, inclusiv branduri ca Triumph, Colin’s, Sport Vision, Issimo Home și R&R Boutique.

Deschis în 2008 în cadrul parcului de retail West Park, Fashion House Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România, fiind dezvoltat de Fashion House Group, companie ce face parte din Liebrecht & wooD Group. Localizat în mod strategic lângă centura Capitalei și având acces direct din autostrada A1, centrul comercial are o suprafață totală de 16,000 metri pătrați și găzduiește 70 de magazine, un food court și o parcare amplă cu 2.150 locuri.

viewscnt
Afla mai multe despre
fashion house outlet
militari
desigual
various brands
u-grow
multibrand street&go
land mobile