City Garden Investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial în Pipera

City Garden Investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial în Pipera
scris 24 mai 2021

Dezvoltatorul City Garden, de 10 ani pe piața imobiliară din România, investește peste 16 milioane de euro în dezvoltarea unui complex rezidențial în Pipera.

Noile tranzacții imobiliare pregătite și planurile pentru piața de real estate vor fi anunțate la Videoconferința Profit.ro - Cum iese piața imobiliară din criza COVID-19, programată pentru 3 iunie, cu sprijinul Nordis Group, ELCO, Genesis Property, Akcent Development și SVN Romania, și care îi va aduna pe cei mai importanți jucători în domeniu, urmând să fie  transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii pot fi văzute AICI

Poziționat în spatele Școlii Americane, Bonton Luxury Villas va cuprinde 66 de vile.

Tranzacție: Platforma imobiliară Casta, parte a grupului Neogen, cumpără Magazinul de Case CITEȘTE ȘI Tranzacție: Platforma imobiliară Casta, parte a grupului Neogen, cumpără Magazinul de Case

Bonton Luxury Villas va fi dezvoltat în două faze, prima fază cu livrare anul acesta, respectiv sfârșitul anului 2022 pentru a doua fază. 

City Garden a fost implicat anterior în proiecte rezidențiale medium-premium precum 21 Downtown, Apollo D'or și City Garden Pipera.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
city garden
bonton luxury villas