Compania farmaceutică daneză Novo Nordisk a închiriat un etaj în clădirea de birouri Țiriac Tower din Piața Victoriei

Compania farmaceutică daneză Novo Nordisk a închiriat un etaj în clădirea de birouri Țiriac Tower din Piața Victoriei
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 mai 2020

Compania farmaceutică daneză Novo Nordisk a închiriat o suprafață de 580 metri pătrați de birouri în clădirea Țiriac Tower, amplasată în Piața Victoriei. 

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Țiriac Tower are o suprafață închiriabilă de aproximativ 16.500 metri pătrați, dispusă pe 12 etaje și va acomoda chiriași din domeniile avocatură, consultanță strategică, asigurări, inginerie și industria farmaceutică. 

FOTO Cel mai mare update de software de la BMW este disponibil pentru clienții din România. Lista actualizărilor introduse pe modele CITEȘTE ȘI FOTO Cel mai mare update de software de la BMW este disponibil pentru clienții din România. Lista actualizărilor introduse pe modele

Novo Nordisk este o companie globală de medicamente fondată în 1923, cu sediul central în Danemarca. Novo Nordisk are aproximativ 43.100 de angajați în 80 de țări și își comercializează produsele în aproximativ 170 de țări.

Țiriac Imobiliare, parte a Țiriac Group, este un grup de 29 de companii, prezent pe piață locală încă din 1994, că dezvoltator și investitor în domeniul imobiliar.

Creat în 1994 la inițiativa lui Ion Țiriac, Țiriac Group este unul dintre cele mai mari grupuri private românești, ale cărui principale afaceri se derulează în patru domenii importante: import și distribuție auto, servicii financiare și de leasing, Real-estate și Transport aerian de tip VIP charter. De-a lungul timpului, Țiriac Imobiliare a cunoscut o dezvoltare semnificativă datorată în primul rând diversității proiectelor imobiliare: rezidențial ( Stejarii Clubul Rezidențial și Residenz cartierul german) comercial, clădiri de business sau showroom-uri auto multibrand, localizate în București și marile orașe din țară.

viewscnt
Afla mai multe despre
novo nordisk
tiriac tower