Compania franceză Ipsos Interactive Services continuă în Riverplace

Compania franceză Ipsos Interactive Services continuă în Riverplace
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2019

Ipsos Interactive Services, a treia companie din lume în domeniul cercetărilor și studiilor de piață a decis să prelungească contractul de închiriere pentru sediul său din cadrul clădirii Riverplace, deținută de CA Immo.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania are calitatea de chiriaș în portofoliul CA Immo încă din anul 2007 și a prelungit contractul de închiriere pentru suprafața de birouri de 6.000 metri pătrați ocupată, cu un termen suplimentar de 6 ani. 

FOTO Castelul Cantacuzino-Ghica Deleni și două conace din Moldova, scoase la vânzare CITEȘTE ȘI FOTO Castelul Cantacuzino-Ghica Deleni și două conace din Moldova, scoase la vânzare

Compania de origine franceză Ipsos are o prezență extinsă, în peste 89 de țări, angajând în total peste 16.000 de specialiști care deservesc peste 5.000 de clienți. 

Ca parte a grupului Ipsos, Ipsos Interactive Services explorează și implementează tehnici inovatoare și interactive de colectare a datelor pentru mediul online și mobil. Ipsos Interactive Services este o rețea globală cu birouri locale din 28 de țări din întreaga lume și peste 1.700 de profesioniști pasionați de domeniul cercetării online și mobile, din care peste 1.000 numai în România. 

Riverplace este un ansamblu de 47.000 metri pătrați închiriabili format din două clădiri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ipsos
riverplace