Complexul MetroCity Academiei din București, cu data de livrare în vară, vândut aproape jumătate

Complexul MetroCity Academiei din București, cu data de livrare în vară, vândut aproape jumătate
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2015

Primul bloc din proiectul rezidențial MetroCity Academiei a fost vândut în proporție de aproximativ 85%, cu două luni înainte de finalizare, 10% din apartamentele incluse în cel de al doilea bloc, care se va finaliza în vara anului viitor, fiind deja precontractate, astfel că 45% din locuințele din complex au fost contractat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am înregistrat vânzari foarte bune încă din faza de dezvoltare datorită calității construcției, conceptului de construcție eficientă al MetroCity Academiei, amplasamentului bun, în imediata apropiere a viitoarei stații de metrou Academia Militară. Exista un interes crescut pentru locuinte noi în apropierea noii Magistrale de metrou", a declarat, într-un comunicat, Bogdan Ghindea, project manager din partea Coldwell Banker Affiliates of Romania, promotorul proiectului.

MetroCity Academiei va avea 235 de apartamente, primul bloc, cu 12 etaje și 110  unități, urmând a fi terminat la finalul acestui an în timp ce restul locuințelor, amplasate într-un bloc cu două tronsoane, se vor finaliza în vara anului viitor. În MetroCity Academiei, spațiile comune ocupă doar 10% din total, comparativ cu o medie de 15% pe piață, ceea ce se traduce printr-o reducere cu aproximativ 30% a costurilor anuale de întreținere ale unui locatar.

Prețurile locuintelor din cadrul MetroCity Academiei pornesc de la 62.490 de euro + TVA pentru un studio cu o suprafață construită de 63 metri pătrați, de la 76.797 de euro + TVA pentru un apartament cu două camere cu o suprafață construită de 74 metri pătrați și de la 93.500 de euro + TVA pentru un apartament cu trei camere, având o suprafață construită de 102 metri pătrați.

Complexul este dezvoltat de compania Construct Aprodex, cu capital român, și la finalizare va atrage o investiție de 10 milioane de euro. Consultanții Coldwell Banker estimau la lansarea proiectului, în luna aprilie, că proiectul va fi vândut integral până la finalul anului viitor, pe fondul revigorării cererii pentru locuințe nou și a condițiilor de creditare.

Coldwell Banker Affiliates of Romania este compania cu cea mai extinsă activitate pe segmentul rezidențial, fiind manager și agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidențiale, printre care Cosmopolis, Felicity Residentials, MetroCity Academiei, Onix Residence, Pipera Lake Apartments și Sun Residence Berceni. În ultimii doi ani Coldwell Banker Affiliates of Romania a vândut integral mai multe proiecte rezidențiale din București, printre care Rose Garden, Alia Apartments, Nordia Residence sau South City.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrocity
locuinte
vanzari