CONFIRMARE betahaus intră în România cu un hub lângă Guvern

CONFIRMARE betahaus intră în România cu un hub lângă Guvern

Sursa foto: betahaus

Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2024

Compania betahaus, operator de spații de lucru în regim coworking, confirmă că intră pe piața românească și va deschide prima sa locație în Piața Victoriei din București, lângă sediul Guvernului, operațiune anunțată anul trecut de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

betahaus este un brand internațional, fondat în Berlin, în 2009, de șase studenți aflați în căutarea unor spații neconvenționale de lucru.

Cum se construiesc noi cartiere rezidențiale CITEȘTE ȘI Cum se construiesc noi cartiere rezidențiale

Unul dintre ei, Alexander Mihaylov, a lansat betahaus Sofia în 2012, împreună cu un partener, iar acum compania operează patru locații coworking, toate în capitala Bulgariei, un sistem gândit ca o alternativă atât la biroul tradițional, cât și la cel de acasă sau din cafenele, pentru freelanceri, antreprenori, echipe ale unor companii mari, investitori sau experți.

 Hub-ul va fi deschis în clădirea de birouri Premium Plaza deținută de GTC.

“Suntem în proces de intrare pe piața din România. Prima noastră locație va fi în Piața Victoriei”, a transmis anterior compania, pentru Profit.ro.

Dezvoltarea mixtă și noile hub-uri de birouri CITEȘTE ȘI Dezvoltarea mixtă și noile hub-uri de birouri

Cu sediul central în Kreuzberg, Berlin, betahaus administrează în prezent spații în trei țări: Germania (Berlin și Hamburg), Spania și Bulgaria.

viewscnt
Afla mai multe despre
betahaus birouri