CONFIRMARE Manat Magnum, proprietarul hotelului boutique Hacienda De Mare, vinde, chiar lângă plajă, un teren pentru locuințe în stațiunea 23 August

CONFIRMARE Manat Magnum, proprietarul hotelului boutique Hacienda De Mare, vinde, chiar lângă plajă, un teren pentru locuințe în stațiunea 23 August
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2022

Manat Magnum, proprietarul hotelului boutique Hacienda De Mare, jucător pe piața HoReCa și în industria ospitalității, a scos la vânzare un teren în suprafață de 13.690 de metri pătrați din stațiunea 23 August, informația, anunțată anterior de Profit.ro, fiind confirmată acum oficial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Confirmăm inițierea procesului de vânzare. Suntem în faza de selecție a cumpărătorului", au transmis reprezentanții companiei.

Aceștia estimează că tranzacția va fi închisă până la finalul lunii aprilie.

Lotul de teren intravilan este situat în apropierea stațiunii Costinești, într-o zonă cu un coeficient de utilizare a terenului de 1,8, ceea ce permite realizarea unei dezvoltări rezidențiale cu o suprafață totală construită de peste 24.000 de metri pătrați. Procentul de ocupare al terenului maxim admis este de 35%, iar regimul de înălțime este de maximum patru etaje. Prețul cu care investitorul a scos la vânzare proprietatea este de 150 de euro/metru pătrat.

Terenul este amplasat exact lângă plajă și este pretabil pentru construcția de apartamente.

Stațiunea 23 August este, de altfel, locul în care numeroși proprietari de cluburi din Mamaia au decis deja să deschidă noi spații în următorii ani.

Manat Magnum are în proprietate Hacienda De Mare, un hotel boutique din stațiunea Olimp, situat pe plaja Copahavana. Hotelul oferă 24 de camere și apartamente.

EXCLUSIV FOTO Urmașii lui Fathi Taher au început licitațiile pentru vânzarea celebrei case Maria Lahovary, fostul sediu al Cambridge School of Bucharest. „Persoane interesate așteaptă falimentul pentru un preț derizoriu!“ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Urmașii lui Fathi Taher au început licitațiile pentru vânzarea celebrei case Maria Lahovary, fostul sediu al Cambridge School of Bucharest. „Persoane interesate așteaptă falimentul pentru un preț derizoriu!“

Manat Magnum mai deține și CasaDeMare, care oferă 25 de camere duble, apartamente și casuțe tip family cottage, piscină și loc de joacă pentru copii; CasaBlancaOlimp, care pune la dispoziția turiștilor 12 bungalow-uri situate pe plajă, cu chicinetă complet utilată și terasă proprie.

De asemenea, pe lângă proprietățile și restaurantele din Olimp, investitorul deține două restaurante pe litoral și CasaStavros, în 2 Mai - 50 de camere duble decorate în stil grecesc, piscină, pool bar și o curte interioară cu zone de lounge la soare sau la umbră naturală.

Proprietarul deține, în București, și restaurantul Carmello, planul pentru următorii cinci ani fiind deschiderea a 4-6 restaurante anual.

viewscnt
Afla mai multe despre
manat magnum
hacienda de mare