Cu o ușoară întârziere, Elis Pavaje, afacere a familiei Goța din Alba, începe producția în nouă fabrică de unde va livra către Moldova

Cu o ușoară întârziere, Elis Pavaje, afacere a familiei Goța din Alba, începe producția în nouă fabrică de unde va livra către Moldova

Emil Goța, directorul general și acționar al companiei Elis Pavaje

Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 20 sep 2017

Producătorul român de pavele și borduri Elis Pavaje, parte a grupului de firme Elis controlat de familia Goța din județul Alba, începe producția în cea de-a treia fabrică din România, deschisă acum în Secuienii Noi, județul Neamț, în urma unei investiții de 10 milioane euro. Producția era estimată inițial să înceapă în luna iulie. Noua fabrică va asigura prioritar livrările către clienții din Moldova.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Investiția, susținută din resurse proprii și un credit contractat de la BCR, urmează să fie amortizată în termen de 10 ani. Prin această investiție, capacitatea totală de producție a companiei ajunge la 15.000 mp de pavele / zi. 

"Am crescut în 25 de ani de la o producție de 6 mp/zi la aproape 10. 000 mp/zi, iar în ultimii ani cererea depășea în mod constant capacitățile noastre de producție. Am crescut vânzările an de an, prin optimizarea proceselor de producție și prin investiții în liniile de producție existente, însă există o limită pe care nu o mai poți depăși fără să asiguri capacitate suplimentară. Astfel încât s-a impus deschiderea unei noi unități de producție, ca un pas necesar în dezvoltarea companiei", a declarat Emil Goța, director general Elis Pavaje.

Hala de producție, clădirea de birouri și spațiile logistice se întind pe o suprafață totală de 50.000 metri pătrați. Fabrica asigura 40 de locuri de muncă, ocupate aproape integral.

“Unul din obiectivele urmărite prin deschiderea acestei fabrici este impulsionarea vânzărilor pe zona Moldovei, prin asigurarea proximității produselor  și asigurarea unor servicii de calitate pentru partenerii și beneficiarii din zonă. Cu toate că avem o ușoară întârziere față de termenul anunțat inițial, reușim să deschidem fabrica într-un moment de vîrf de cerere: s-a dat startul într-un final la proiectele realizate din fonduri publice, de asemenea înregistrăm creșteri semnificative pe sectorul de proiecte rezidențiale” adaugă directorul general al Elis Pavaje.

 

 

Firmele care plătesc impozitul specific trebuie să notifice ANAF până la sfârșitul acestei săptămâni CITEȘTE ȘI Firmele care plătesc impozitul specific trebuie să notifice ANAF până la sfârșitul acestei săptămâni

Elis Pavaje a fost înființată în 1991 în Alba și furnizează produse și servicii acoperind toate etapele procesului de amenajare – de la producție, consultanță și proiectare, până la transport, montaj, întreținere și curățare pavaj.

Pe lângă cele 3 fabrici de pavele și produse prefabricate din beton, care activează sub denumirea Elis Pavaje, din grup face parte și  Elis Agregate, companie înființată în 2003, care furnizează din balastiera și cariera proprii materii prime pentru producția Elis Pavaje, cât și pentru vânzare.

Cifra de afaceri a grupului, pe anul trecut, a fost de 182,4 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
elis pavaje
pavele
boltari
rigole