Delta Studio debutează pe piața de real-estate cu proiectul Vernis Corbeanca

Delta Studio debutează pe piața de real-estate cu proiectul Vernis Corbeanca

Alexandru Bonea, Project Lead Vernis – DeltaStudio

scris 26 mai 2021

Brandul premium Delta Studio, care realizează peste 60% din proiectele rezidențiale de design interior din București, a decis extinderea inclusiv către zona de imobiliare. Noua divizie debutează cu proiectul Vernis Corbeanca, ce va cuprinde construcția a 24 de case pe un teren de 10.000 de mp. Investiția se ridică la aproximativ 3 milioane euro.

Proiectul este gândit pentru o comunitate închisă, unde va exista atât un centru pentru petrecerea timpului liber, cu o piscină, care va fi deschisă în timpul sezonului cald, cât și un centru de fitness, care va dispune de toate posibilitățile de antrenament pentru rezidenți. Conceptul Vernis va pune la dispoziția clienților tot confortul necesar unei locuințe și de petrecere a timpului liber ”aproape de casă”, prin formarea unei comunități cu interese comune.

Delta Studio debutează pe piața de real-estate cu proiectul Vernis Corbeanca

La momentul actual, Vernis Corbeanca este în plin proces de construcție, lucrările au început din luna aprilie, iar spre finalul acestui an vor începe și vânzările caselor construite și amenajate ”la cheie” de către Delta Studio. La acest moment, prin Vernis, Delta Studio vizează case de circa 120 mp utili, cu o curte de 300 mp utili, la un preț situat în jurul sumei de 150.000 de euro.

Proiectul vine ca urmare a cererii masive din piața imobiliară, în plină expansiune, mai ales de la debutul pandemiei.

Piața de real-estate se află acum pe o pantă ascendentă, având însă la bază cerințele unui public mult mai documentat, mai informat, mai curajos, dar în același timp, mai sceptic. Indiferent că vorbim despre zona de retail, industrială, de birouri sau de case, în ultimii 10 ani, sectorul imobiliar a crescut și chiar s-a dublat pe unele zone. Cumpărătorul este foarte atent la detaliile construcției, cât și la calitatea finisajelor, pentru noua locuință, iar acest lucru ridică standardele pe piața de real-estate. În concluzie, dezvoltatorii trebuie să fie pregătiți pentru respectarea termenelor construcției, folosirea materialelor de calitate și execuția fidelă a planurilor de construcție, în raport cu ”promisiunea” făcută. – Alexandru Bonea, Project Lead Vernis – DeltaStudio

Clienții, care au condus această cerere, fac parte din publicul țintă al Delta Studio, segmentul smart luxury, constituit din oameni preponderent aflați în mediul urban, cu studii superioare, permanent informați și în pas cu digitalizarea, care au ajuns la un stadiu al carierei și iau în calcul plecarea dintr-un oraș aglomerat, pentru un spațiu care să le ofere un confort sporit. Sunt cei care în anii pandemiei au experimentat munca de acasă, nevoiți sau nu și care își doresc mai mult de la spațiul care le este atât casă cât și birou. Persoane sensibile la designul de bună calitate și preocupați de a face o investiție rațională, care își menține valoare în timp.

Delta Studio debutează pe piața de real-estate cu proiectul Vernis Corbeanca

În continuare, Delta Studio vizează creșterea în sectorul imobiliarelor, prin investiția în zona rezidențială, atât pe partea de apartamente în zone centrale și de interes din București, cât și pe segmentul de case, în Corbeanca și Snagov, pentru început.

Un punct de interes din Capitală a devenit și zona Republica, unde Delta Studio deține un teren de 20.000 mp, cu desfășurare logistică. În 2-3 ani, compania plănuiește mutarea capacităților logistice în localitatea Bolintin-Deal, jud. Giurgiu, pe un teren de 25.000 mp, achiziționat la finalul anului trecut. Zona reprezintă un punct cu foarte mare potențial logistic iar investiția pentru noul depozit se ridică la aproximativ 6 mil. Euro, bani care vor fi obținuți prin accesarea de fonduri europene.

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
delta studio
vernis corbeanca