Dezvoltatorii israelieni încep lucrările la cel de-al doilea bloc al complexului Estic Park

Dezvoltatorii israelieni încep lucrările la cel de-al doilea bloc al complexului Estic Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 sep 2017

Eagle Development Estate, companie deținută de Israel Land Development Company (ILDC), începe lucrările la cel de-al doilea bloc din cadrul complexului Estic Park, amplasat în sectorul 2 din București, la intersecția șoselelor Pantelimon și Dobroești, pe malul lacului Dobroești, prima clădire fiind aproape finalizată, cu vânzarea a 70% din prima fază a proiectului. În octombrie anul trecut, dezvoltatorul anunța că prima clădire, cu 125 de apartamente, va fi livrată în primăvara acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În total, Estic Park este prevăzut să includă aproximativ 1.500 de locuințe, proiectul fiind dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani.

Dezvoltarea proiectului a atras până în prezent investiții de peste 26 de milioane de euro, valoarea totală a investiției fiind estimată la 94 milioane euro.

VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Fiscul taie din prețul hotelului „bântuit” din Băile Herculane. Clădirea emblemă a stațiunii nu a atras cumpărători

Prețurile de vânzare ale apartamentelor pornesc de la 44.600 euro+ 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață utilă totală de 45 metri pătrați, 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafață utilă totală de 53 metri pătrați, și 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafață utilă totală de 72 metri pătrați.

În 105 ani, ILDC a construit apartamente, centre comerciale și parcuri logistice în Israel și Polonia și deține 9 hoteluri în Israel.

viewscnt
Afla mai multe despre
estic park
apartamente
livrare