Dezvoltatorul CTP se extinde: a cumpărat Chitila Logistic Park, cu 17,3 milioane euro

Dezvoltatorul CTP se extinde: a cumpărat Chitila Logistic Park, cu 17,3 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 oct 2017

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a cumpărat un parc logistic în apropierea Bucureștiului, Chitila Logistic Park (CLP), cu 17,3 milioane euro, de la dezvoltatorul imobiliar UBM Development. CTP vrea să își crească stocul de spații logistice și industriale deținute pe teritoriul României, la aproximativ 1 milion metri pătrați până la sfârșitul anului viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În prezent, CTP deține lângă București, circa 500.000 metri pătrrați suprafață închiriabilă, dispusă în două parcuri logistice și industriale, ambele cu acces direct de pe autostrada A1: CTPark Bucharest (situat la km 13) și CTPark Bucharest West (localizat la km 23).

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

La nivel național, dezvoltatorul administrează spații industriale și logistice în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara și Turda.

Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, au cumpărat 20% din Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol CITEȘTE ȘI Tranzactie: Frații Pavăl, care controlează Dedeman, au cumpărat 20% din Moldova Farming, în portofoliu cu peste 8.000 hectare teren agricol

Noul parc logistic al CTP este situat pe Șoseaua de Centură, la circa 13 km de CTPark Bucharest, respectiv 18,5 km de CTPark Bucharest West, cele două proprietăți pe care le mai deține lângă București. În prezent, parcul are o suprafață totală de 93.000 metri pătrați, din care 45.000 metri pătrați suprafață închiriabilă și 48.000 metri pătrați teren destinat dezvoltărilor ulterioare.

Planurile CTP pentru proprietatea nou-achiziționată includ extinderea acesteia, prima etapă de dezvoltare fiind preconizată să înceapă la sfârșitul acestui an. Aceasta presupune construirea a aproximativ 13.000 metri pătrați de noi depozite. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc logistic
a1