Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Gijs Klomp ca Head of Business Development în România

Dezvoltatorul imobiliar CTP îl numește pe Gijs Klomp ca Head of Business Development în România

Gijs Klomp

Profit.ro
Profit.ro
scris 11 feb 2021

CTP, al cincilea dezvoltator de proprietăți industriale din Europa, își extinde echipa prin numirea lui Gijs Klomp ca Head of Business Development în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În România, acolo unde CTP deține și gestionează un portofoliu de 1,5 milioane m2 din poziția de lider de piață. Sarcina principală a lui Klomp în noul său rol va fi extinderea portofoliului la peste 2 milioane metri pătrați până la sfârșitul anului 2021.

EXCLUSIV Mari proprietari de birouri, indicați că țin «captive» în sedii zeci de multinaționale care vor să oprească plăți de milioane de euro. Tensiunea dintre proprietari și chiriași a escaladat. «3 chiriași mari pregătesc rezilierea» CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Mari proprietari de birouri, indicați că țin «captive» în sedii zeci de multinaționale care vor să oprească plăți de milioane de euro. Tensiunea dintre proprietari și chiriași a escaladat. «3 chiriași mari pregătesc rezilierea»

După ce a absolvit studii de management al proprietăților imobiliare la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, Gijs Klomp a ocupat roluri de senior în managementul de tranzacții și active din cadrul unor companii precum ING Real Estate Invest Management, JLL, CBRE și Nepi Rockcastle, pentru regiunea CEE.

CTP este cel mai mare dezvoltator de proprietăți industriale din Europa Centrală și de Est cu peste 6,3 milioane metri pătrați de spații logistice în șapte țări în care compania este prezentă. Cu întreg portofoliul certificat BREEAM, CTP își revendică rolul de cel mai sustenabil dezvoltator din regiune, reușind să atingă neutralitatea la nivelul amprentei de carbon chiar anul acesta.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
gijs klomp