Dezvoltatorul imobiliar VGP îl numește pe Florin Stroe la conducerea operațiunilor din România

Dezvoltatorul imobiliar VGP îl numește pe Florin Stroe la conducerea operațiunilor din România

Florin Stroe, director operațiuni VGP România

scris 6 oct 2021

Dezvoltatorul imobiliar VGP, fondat de miliardarul belgian Jan Van Geet, prezent cu cinci parcuri industriale pe piața locală, l-a numit pe Florin Stroe la conducerea operațiunilor din România.

Stroe a preluat funcția de director de operațiuni (Operational Country Manager) al VGP România pe 1 octombrie.

El va superviza toate activitățile de construcții în curs și viitoare pentru Grupul VGP pe piața din România.

INTERVIU Veaceslav Vlas, CEO Ecovillas Company, dezvoltator al proiectului LOFT green apartments și a două proiecte de case. Comportamentul cumpărătorilor de locuințe noi s-a schimbat radical: apelează la experți pentru verificări suplimentare și caută ma CITEȘTE ȘI INTERVIU Veaceslav Vlas, CEO Ecovillas Company, dezvoltator al proiectului LOFT green apartments și a două proiecte de case. Comportamentul cumpărătorilor de locuințe noi s-a schimbat radical: apelează la experți pentru verificări suplimentare și caută ma

Stroe a lucrat anterior pentru AIC Industrial & Logistics Development și CTP Invest.

Grupul VGP este prezent în România cu o rețea de cinci parcuri industriale, în Timișoara, Sibiu, Brașov, Arad șI București, aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Dezvoltatorul imobiliar a cumpărat, în 2020, terenuri în România cu o suprafață totală de 513.000 metri pătrați pentru proiecte viitoare.

La începutul anului, după cum a anunțat Profit.ro, belgienii au finalizat achiziția unui teren de circa 25 de hectare în Ștefăneștii de Jos pentru primul parc logistic al companiei din zona Bucureștiului.

VGP a fost înființată în 1998 de antreprenorul belgian Jan Van Geet, care este și principalul acționar al companiei, cu o participație de aproximativ 34%.

Jan Van Geet este creditat la acest moment de Forbes cu o avere netă de 1,5 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
vgp romania
florin stroe
director operatiuni
operational country manager
parcuri industriale vgp