După 23 de ani, Costel Cășuneanu, supranumit "Regele asfaltului", se retrage, în acte, din compania de construcții PA&CO

După 23 de ani, Costel Cășuneanu, supranumit "Regele asfaltului", se retrage, în acte, din compania de construcții PA&CO
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 25 iul 2017

Omul de afaceri Costel Cășuneanu, supranumit într-o perioadă "Regele asfaltului" datorită contractelor încheiate în timp, multe cu statul, pentru reabilitarea unor drumuri, s-a retras total din acționariatul companiei de construcții PA&CO, pe care o conduce de 23 de ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cășuneanu (58 de ani) i-a cedat întregul pachet de acțiuni Gabrielei Blaj, prezentată public ca fiind cumnata acestuia și pe care a cooptat-o în companie luna trecută.

Aceasta este și cea care, în 2002, a cumpărat un teren de la fostul președinte Traian Băsescu, atunci primar al Capitalei, într-o speță care a devenit ulterior un dosar în care a apărut și Cășuneanu.

După nici 2 ani, miliardarul Warren Buffett a desființat abrupt prima sa afacere directă în România CITEȘTE ȘI După nici 2 ani, miliardarul Warren Buffett a desființat abrupt prima sa afacere directă în România

Anul trecut, PA & CO a înregistrat o pierdere de 10 milioane lei. În 2015, pierderea a fost de 13,6 milioane lei.

În 2013, Costel Cășuneanu a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare, într-un dosar de cumpărare de influență în care a mai fost acuzat fostul senator PSD Cătălin Voicu.

În martie acest an, Fiscul a scos la vânzare terenuri și clădiri de 4 milioane euro aparținând lui Cășuneanu, pentru a recupera datorii bugetare.

În 2010, averea lui Cășuneanu era evaluată la 200 milioane euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
casuneanu
blaj